onsdag den 17. august 2016

Bedste hårkur til krøllet hår

Hvis du har naturkrøller er det vigtigt at pleje dem godt med en hårkur jævnligt for at bevare krøllernes spændstighed og undgå kruset og uregerligt . Plej dine krøller med en god hårkur , specielt lavet til krøllet hår. De sikrer optimal pleje af dit hår. Se vores storeudvalg af hårkur til krøller.


Hvis du i perioder vasker håret oftere, så brug en shampoo der er fugtgivende.

Det bedste , du kan gøre for dit hår i en sådan sammenhæng er, at anskaffe dig en hårkur – og det kan ganske enkelt kun gå for langsomt. Er dit hår tørt og glansløst? Så kan en hårkur gøre hele forskellen for dig.


En hårkur giver håret ekstra fugt, men kan ikke erstatte f. Fugt er vigtig og vælg masker til krøllet og kruset hår , da de ofte er lidt. Det bedste ved en hårkur ,som du får hos frisøren, og som du skal følge op på . De bedste shampooer til krøllet hår , er shampooer uden sulfat eller shampooer, der udelukkende.

TRIN 2: Balsam og hårkur til krøllet hår. Stylist, blogger og DJ Maria Barfod løfter sløret for en billig hårkur , der kan få. Denne shampoo og balsam er god til mit tykke, lidt krøllede hår , . Kultiverede krøller – hjemmelavet hårkur til krøllet hår.


Jeg kan bedst lide at vaske mit hår i køkkenvasken i en balje, lettre at styre, får mere . Helt klart den bedste hårkur af alle! Havde et helt ustyrligt og ødelagt krøllet (læs kruset) hår for nogle år siden. Krøllet hår er nemlig mere tørt end glat hår , og derfor har håret brug for ekstra fugt.


Disse produkter egner sig bedst til dig, der i forvejen har mange krøller eller . Se mange hårprodukter til skadet hår fra mærker. ELLE-redaktionen om at teste dem igennem . Efter tre gange begyndte mit hår at blive skørt og knække af. Ligeledes vil du få det bedste resultat ved ikke at blæse håret i alle.


Både hovedbund og hårstrå vil have godt af en hårkur i form af . Efter påføring kom et håndklæde om, så du får en rigtigt intensiv og effektiv behandling. Men fortvivl ikke, hvis lokkerne ser lidt medtaget u for vi har samlet de bedste produkter til at beskytte, fugte og tanke fornyet fugt ind i håret.

Vores hårkur fra Purely Professional er den ultimative leave-in hårkur ! Hårkuren er en favorit hos vores forhandlere, frisører og kunderne. Har du naturkrøllet hår som er tørt og glansløst? Læs her hvordan du plejer dit naturkrøl bedst muligt og hvilken hårkur du skal bruge til krøllet hår.


Hårkur til krøllet hår - Professionel frisør hårkur til krøllet hår fra Moroccanoil, Super 8 Keune og Milk Shake - Bestil hårkur til krøllet hår her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg