mandag den 29. august 2016

Golv och vägglim

Ett vattenburet lösningsmedelsfritt dispersionslim. Copolymerdispersion för våt och häftlimning av golv - och väggmaterial. CascoFlex är ett golv- och vägglim med hög vidhäftning som passar många olika golvmaterial så som textila mattor (heltäckningsmattor), linoleumgolv och . Lim för plastmattor med eller utan baksidebeläggning, linoleum, heltäckningsmattor samt väggmaterial med ett pvc- skikt . Ej hälsovådligt eller brandfarligt.

Mkt hög sluthållfasthet och kraftigt . GOLV- OCH VÄGGLIM 2EXPRESS 1L. Används både vid våt- och häftlimning. Klassiskt golv- och vägglim för limning av de flesta typer av golvmaterial och väggplast tjockare än mm. Lågemiterande lim med ett brett användningsområde. För limning av golvmaterial och väggmaterial.


Ett klassiskt golv- och vägglim som passar både till de flesta underlag för montering av plastmatta inomhus. Limmet ger en hög limstyrka.

Ett lösningsmedelsfritt, lågemitterande golv- och vägglim. Ett universalgolvlim för nästan alla typer av golv. Golv- och vägglim från Bostik. På grund av den goda vidhäftningen och den starka sluthållfastheten, . Smidig konsistens och lång monteringstid.


Vattenbaserat golvlim med ett kraftigt våt hugg och hög styrka. Kraftigt monteringshugg samt lång öppentid och häftlimningstid. Mycket lättapplicerat med limspridare.


För heltäckningsmattor, plastmattor med eller utan baksidesbeläggning, linoleum och Cork-o-Plast. Snabbt golv- och vägglim för de flesta typer av plastmattor, kan värmeaktiveras och kan enkelt appliceras med roller eftersom den ger minimalt med stänk. Colorama Golvlim är ett vattenburet golv och vägglim som är fritt från lättflyktiga lösningsmedel.


Konsistensen är tixotrop och följsam. Mångsidigt golv- och vägglim. PVC- fria beläggningar, se produktbladen. Mjukgörare: God beständighet mot mjukgörarvandring.


PVC-beläggningar, golv och vägg. Golv - och vägglim är ett vattenbaserat lim för golvbeläggning och matta med eller utan skumbaksida.

Artikel specifikation: Casco. Förpackningsstorlek: LTR. Försäljning av Diverse golv och vägglim , vävlim, tarkofix mm. Vattenburet enkellim för häft- och våtlimning av av golvbeläggningar och väggbeklädnader.


Limning av PVC- mattor för . Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg