tirsdag den 23. august 2016

Solcelle takplater

Easy-in solceller er et stilrent solcellesystem som man legger istedet for taksten, slenplater eller annen takbekledning. Det et er ikke alle som synes solceller på taket er så pent. Men med stadig nye løsninger for bygningsintegrerte solceller , kommer det fort . Gaia Solar har utviklet solcellepanel som passer sammen med takplater fra . Solceller på tak er en del av fremtidens energiløsninger.


Våre produkter inkluderer solceller integrert i keramiske takstein.

Hjemmet ditt kan fange opp denne kostnadsfrie, rike energikilden gjennom takstein i solceller , som forvandler sollys til elektrisitet for umiddelbar bruk eller . Systemet har ikke bare tiltalende utseende, men er også et resultat av mange års forskning i bærekraftige byggeløsninger på Ruukki, så derfor vil systemet du . I årene framover vil solceller ikke lenger befinne seg i paneler på vegg eller tak. De vil bli integrert i takplater og fasadematerialer. Nå kan solceller på taket gi bedre rente enn banken.


Dyrere strøm og billigere solceller gjør nå solkraft vesentlig mer lønnsomt enn før. Det pågår stadig en utvikling av solceller , og det finnes alternativer som takstein og takplater med solceller. Mange har sikkert også sett at Tesla .

For å kunne tilby deg den beste kvaliteten til en gunstig pris, har vi utviklet GETEK SOLNETT pakkeløsninger. Dette er standard solcelleanlegg, som vi raskt og . Solenergi er en miljøvennlig måte å kutte strømregningen på. Her får du vite alt du trenger å vite om du vurderer solceller eller solfanger til . Med disse taksteinene får taket et utseende som et helt vanlig tak. Utmerket for villa eller hytte. Omtekking av tak og stk liggende integrerte solcellepaneler som tilsier en anleggstørrelse på kW.


Der leveres anlegget som takplater , og fungerer som en erstatning for ordinære takplater. Panelene er laget av to lag glass med solceller. Det vil spare oss for både byggematerialer og arbeidskraft, og samtidig gi en pen . Siden solcellepanelene er fullverdige takplater , trengte ikke Rune å investere i både tak og solceller. Anlegget var oppe og stå 17. Jo større anlegg, jo flere solcellepaneler, og jo flere solceller.


Soltaket SUNSTYLE setter her nye stan-darder. Det består i hovedsak av kvadratiske solcellepaneler som . Justerbare braketter til solcellepanel. Men mens Musk så langt bare har snakket om å starte produksjonen, kan et lite norsk firma allerede tilby solceller som ikke ser ut som de skal .

FoU-prosjektet Bygningsintegrerte solceller for Norge skal se på hvordan solceller kan integreres i takplater og fasadematerialer. Selskapet er eid av Skarpnes AS, Nedig AS og MOME AS. Vårt hovedfokus er å tilby integrerte solcelle -løsninger for privathus og . Ikke bare bygger de biler, men nå kommer også Tesla med takplater som produserer strøm til huset ditt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg