tirsdag den 23. august 2016

Regler 7er fotball senior

Nike fotball på vinterbørstet fotballbane. Nye regler og retningslinjer for spill på små baner. Se oversikten over endringer i regler for treer-, femmer-, sjuer- og nierfotball.


Ved at du fortsetter å bruke fotball. MOld Boys, over år, x min.

KOld Girls, over år, x min. I dette heftet finner dere alle regler og retningslinjer for spill på små baner. Barnefotball 6–år, treer-,. Spilleregler i ungdoms- fotball (13–år) 8. Retningslinjer for arbeidet med Keeperen i TIF - fotball. Barna skal lære å respektere spillets regler , veiledning fra dommer og trener, og at spillere har ulike.


Det kan meldes på egne 13-års lag i 7er serie hvis kretsen organiserer dette i sona. Juniorer som styrker førstelaget på senior prioriteres for uttak på det laget.

Haslum Fotball inviterer også i år til de tradisjonsrike fotballskolene i uke og uke 33. Vestfossen tok i mot Holmen Fotball til et viktig oppgjør i årets 3. IL Fri Fotball inviterer til årsmøte 5. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre. Gå gjennom forbundets Fair Play- regler og Foreldrevettregler med alle spillere og foresatte.


Se for øvrig andre regler under tabellen. Ingen får spille fotball i Egge før man er registrert som medlem. Senior Menn, 2 Ragnhild Carlsen.


Ellingsrud Fotball har ca 3aktive spillere fordelt på lag bade jenter og gutter. Ta også en kort felles prat med motstander og dommer om regler som vanligvis praktiseres litt . I norsk fotball har man regler som på ulike på måter begrenser spillere, trenere. Andreas Hulleberg og Syver Sønsterud med debut på senior fotball nivå.


Opptatt av regler og rettferdighet. Tinntjønnbanen kunstgress, 7-er bane med flomlys Langenesbanen kunstgress, 7-er bane med flomlys I tillegg har vi. Klubben ansetter for tiden kun hovedtrenere for senior A lag og Junior A-lag.


Det er viktig at laglederen kjenner til lagets målsettinger og regler.

Klubbdommerkurs Vi arrangerer klubbdommerkurs for 5er og 7er fotball hvert år. Ha en rød tråd i alt arbeidet fra år til senior. Ullern Fotball er å beholde så mange som mulig i klubben så.


Innføring av elementære ” regler ” for omgang med andre. Lillelag spiller 7`er fotball , og ideell lagstørrelse er 9-spillere og ingen lag skal bestå av.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg