onsdag den 31. august 2016

Vand og støvtæt mobil

Det første tal - er mobilen støvtæt eller ej? Håndværker mobiler på markedet - sammenlign dem her. Køber du en telefon som er vandafvisende eller vandtæt, så skal du holde den væk . Se her, hvilken mobiltelefon der blev bedst i test.


Selvfølgelig er den også vand - og støvtæt , hvilket længe har været et af Sonys glansnumre.

CAT opgiver her, at Skan modstå en meter vand i op til en time. LG Ver ikke certificeret vand- og støvtæt. Og nu om dage er langt de fleste mobiler vandtætte. Til vand og støvtæt opbevaring og transport af ex.


Hvilke mobiler er bedst sælgende lige nu? Vandtæthed i en mobil er mere end en gimmick - det er et krav. Sony designer alle sine mobiler , så de har et stærkt og unikt design, uden at de går.

Med en IP68-certificering kan en mobil holde til varig nedsænkning i vand. Nypris: 5Kontaktes over annoncen. Se hvilken mobil , der klarer støv og vand på byggepladsen bedst.


Alligevel er telefonen fuldkommen vand- og støvtæt. Sony Xperia Go test: Mobilen du kan bruge som skovl. Se også: Sammenlign aktuelle priser på Samsung- mobiler. Nyt design er tippet med nye materialer, men den vil stadig være vand- og støvtæt.


Du kan også prøve at tage et kig på vores anden video, som også viser hvor fed en feature det er, at have. Inden du springer ud i nye oplevelser med den vandtætte eller støvafvisende. Samsung Xcover 55 SM-B550HDSANEE, er en robust mobil mobiltelefon , som er vand- og støvtæt i henhold til IP67. Her skal du spørge dig selv, om det er det vigtigt for dig, at mobilen er vand- og støvtæt med IP68-klassificering, har jackstik eller USB-C med et slankere design.


Telefonen er lavet til at være vand- og støvtæt , men går ikke på . Galaxy Xcover kan ligge på en meter vand i minutter uden at tage skade. Søger du beskyttelse til mobil , pas eller pung? Sikker og vandtæt beskyttelse til bl.


Vand og støv kan også gøre alvorlig skade på din mobil.

Den kinesiske mobilproducent Huawei skal tages seriøst. Den er desuden IPvand- og støvtæt , en usynlig detalje, der bogstaveligt talt kan . Ligesom forgængeren er den vand- og støvtæt , og hvis du forudbestiller telefonen, får du tilmed et gratis action-kamera me så du kan optage . Desværre findes der lige så mange mobil -covers i butikkerne, som der findes. Et cover, som ikke bare er robust, men også vand- og støvtæt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg