torsdag den 25. august 2016

Generasjonsskifte tilskudd

Videre gis det støtte til mindre investeringer ved generasjonsskifte. Det gis også støtte til etablering av tilleggsnæringer på gårdsbruk. Kom over tilskudd ved generasjonsskifte og ringte til landbrukssjefen i kommunen for å høre hvordan dette funket. Fikk tvert svar om det kun . Hva kan jeg få i tilskudd ved odel?


Nå er det mulig å få inntil millioner i tilskudd til å bygge driftsbygning.

Norge gir også økt støtte til investeringer ved generasjonsskifte. Lån til kjøp av landbrukseiendom. Etablererstipend til bygdeutvikling. Tilskudd ved generasjonsskifte.


Krever at du eier og bor på en landbrukseiendom i. Dagens ordning innebærer at det gis tilskudd til personer under år som i . Alle spørsmål knyttet til søknader om tilskudd til IBU må rettes til Innovasjon. Det kan ikke gis tilskudd til tiltak som er påbegynt før søknad om tilskudd er .

Ved generasjonsskifte eller nyetablering med vesentlig nyskaping kan. Forskrift om BU-midler, kan søknad om tilskudd og rentestøtte . Spesifisert tilskudd ved generasjonsskifte kan gis til brukere under år. Støtta er begrensa til av godkjent kostnadsoverslag, men i praksis gis det sjelden og aldri en så høy sats. Innovasjon Norge har tiltak både som lån og tilskudd innen forskjellige. Så lenge det ikke er kapasitet ved landbrukskontoret til dette, vil bøndene være avhengige av å kunne.


Du kan søke til Oppdal kommune om tilskudd til å få dekket utgifter til avløser når du som gårdbruker er . Investeringer til tilleggsnæring i landbruk:. I forbindelse med generasjonsskifte på eiendommen kan det gis tilskudd til mindre investeringer for å opprettholde tradisjonell landbruksdrift eller tilleggsnæring . Midler til investering og bedriftsutvikling i landbruket kan gis som tilskudd til: 1. Du kan søke kommunen om tilskudd til investering eller bedriftsutvikling i landbruket. Tradisjonelt landbruk og bygdenæringer. Dette notatet er et delnotat i prosjektet Økonomien ved generasjonsskifte i. Søknad om produksjonstilskudd og tilskudd til avløsning ved ferie og fritid har. Samarbeid med primærprodusenter.


NMBU tviler på om tilskudd til tettere planting. Disse omhandler blant annet tilskudd til melkeproduksjon, drift av.

Sjekkliste - Søknad om tilskudd og lån til investeringer og. Søknad tilskudd fra næringsfondet til fiskebåt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg