torsdag den 25. august 2016

Grønn glasur til sjokoladekake

Kaken er sjokoladekake , toppet med grønn smørkrem, hvit melis og fotballspillere. Bland melis med litt vann til en passe tykk glasur. Langpannesjokoladekake med grønn gressmatte laget av kokos, lakrislisser til mål og seigmenn som.


Til glasuren måler du opp alt og har det i en bakebolle og visper til du har jevn og glatt glasur :) Håper det smaker! Jeg har kjøpt inn til sjokoladekake og sjokoladeglasur, men så kom jeg til å tenke på at. Kanskje grønn melisglasur passer bedre på muffins.

Farg kokosmasse grønt med konditorfarge, bruk lakrislisser, seigmenn, melisglasur og nonstop. Kokosmasse (farget med grønn konditorfarge). Lakrispulver (lakrislisser ). Med denne enkle oppskriften på sjokoladekake kan du lage fem ulike. Lag grønn glasur ved å piske sammen Melange, melis, sitronsaft, melk . Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Lag gressplenen ved å farge kokos med grønn konditorfarge.

Enkel og saftig sjokoladekake. Gutten ønsker seg sjokoladekake i grønn fotballbaneforkledning på bursdagen sin. Jeg kjenner til kokostrikset, men liker knapt kokos selv - og . Rør sammen melis, vann og konditorfarge til en jevn glasur. Alt du trenger er en sjokoladekake i langpanne, kokos, grønn konditorfarge,. Er det bare melis med konditorfarge, eller tar man farge i sjokoladeglasuren eller hva.


Kjøp Toro Sjokoladeglasur Langpanne 2g og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Hvis du vil ha grønn fotballbane, så er kokosmasse iblandet grønn konditorfarge supert.


Under har du enten melis- eller sjokoladeglasur for å få . Utgangspunktet er en pose Toro sjokoladekake langpanne. Ved å pynte med farget kokos, bruke mynte som trær, legge på litt grønt. Rør melis og litt eggehvite til en glasur.


Bruk linjal og marker linjene til en fotballbane på kaken. Sprøyt melis etter de opptrukne linjene. Ha noen dråper grønn konditorfarge i kokos.


Oppskrift på en fantastisk god sjokoladeglasur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg