tirsdag den 30. august 2016

Gulvspon skjøting

VIDEO: Skal du lage et flytende gulv, er gulvsponplater et opplagt underlag. De er både formstabile og lette å jobbe med. Vurderer å fjerne laminat i stue for å få retta av gulvet skikkelig. Lurer da på hvordan gulvspon skal monteres.


BOLDERAJA FAST FLOOR GULVSPON.

BILDE 2: FAST FLOOR montering. Skjøting mellom bjelkene krever at platene er min. På trykkfaste mineralullprodukter anbefales 22mm gulvsponplater som undergulv , eller evt.


Forestia Flytende Gulv Standard benyttes i rom . Standard gulvspon har klassifiseringen Pog kategoriseres under klimaklasse 1. Veggplatene er fremstilt med profilerte kanter på sider for enklere skjøting. Bærende undergulv med skjøting mellom bjelkene. EN 3Per klassifiseringen for gulvsponplater til bruk i kalde rom med en relativ .

I normalbelastede boligrom kan skjøting også gjøres mellom støttestender. Platene skal monteres i forband. Det anbefales et PVAC lim i holdbarhetsklasse Diht. Har disse not og pen eller legges . Et vannbasert monteringslim til bruk for skjøting av vegg og gulvsponplater og til liming av sponplater mot bjelkelag som et . Optiform limes og skrus til bjelkelaget.


Byggelits patenterte gulvsponplate Contifloor gir best. ESSVE Treskrue HEX med to fiberskær og sekskantfeste er beregnet . Flexwatt elementene skal alltid kobles parallelt. Ved skjøting av forskjellige bredder, forbi hindringer eller der det på . Fuktbestandig gulvsponplate laget for . Videre har han registrert at flere gulvsponplater ikke var skjøtt på bjelkene. Roth Vendeplate stk Gulvsponplate med utfreste spor for vending av Roth. Fakta: Til skjøting av slissede profiler rundt dør- eller vindusåpning.


Tysklan men hvor gulvsponplate etc. Gulvspon trukket ut til bindingsverk, dampsperre justert.

Utførelsesfeil ved skjøting av baner. Ved legging av 15mm gulvspon over TFP er det viktig å påse at varme elementet ikke. Type TF GEL bokser for skjøting av kabel utendørs.


Alligatorkoblingen er en meget enkel. PAROC XST 0Enkeltheftende tetningstape for skjøting og tetning av plastfolie og vindsperrer. Ingen løsningsmidler ved montering . Tetningstapen er aldersbestandig og består av modifisert . For tetting av skjøting og vinkler i våtrom.


For å unngå unødvendige kuldebroer, bør ikke gulvspon gå ut. God flensbredde (47mm) for enkel skjøting av platematerialer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg