onsdag den 10. august 2016

Pris sløjfning af nedgravet olietank

Nedgravede olietanke af stål, der kan rumme op til 6. Hvilke olietanke skal skrottes? Hvordan sløjfes en olietank? Jeg har søgt en masse på nettet for at finde priser på at få fyldt en nedgravet olietank med sand. Skal tanken graves op, så skal .

Prisen for skylning og afblænding af en nedgravet olietank ligger på ca. Kontakt os for pris på sløjfning af din olietank. Du kan også læse mere om, hvordan du finder en nedgravet olietank. Fensmark Service udfører sløjfning af olietanke i hele landet. Vi har brugt Fensmark, det er absolut en overkommelig pris.


Forurening efter gammel olietank ? Undgå risiko for udgifter til sløjfning af olietanke ved køb af fast. Sløjfning betyder, at olietanken tømmes, afblændes, evt.

I forbindelse med sløjfning. Reglerne for sløjfning af olietank tager udgangspunkt i, at jo ældre en olietank er,. Ved fjernelse af olietank , uanset om det er en overjordisk eller nedgravet. Jeg skal tage min nedgravede olietank ud af brug nu. Selvom det understreges at det ikke er et lovkrav (og aldrig har været det) er der flere rigtig gode grunde til at vælge en opgravning af en nedgravet olietank efter.


Olietanke som i mange tilfælde er taget ud af brug i forbindelse med overgang til. Du skal anmelde sløjfningen til kommunen. Ophører brugen af din olietank varigt – fx når du skifter fra nedgravet til overjordisk tank, eller der bliver . Bliv klogere på de vigtige forholdsregler der er, når du har en olietank. Du kan her finde oplysninger om villa- olietanke , samt sløjfning og etablering af nye tanke.


En nedgravet villaolietank, som du tager varigt ud af brug - f. Har du en gammel nedgravet olietank , og frygter du, at den forurener jorden. ApS får du endvidere særdeles attraktive priser på jordbundsundersøgelser, . Etablering og sløjfning af olietank. En overjordisk olietank må gerne flyttes.


Husk at underrette Rebild Kommune.

Der er regler for, hvornår en olietank skal sløjfes. Hvis din olietank er mellem 6. Alle lovlige olietanke til boligopvarmning er omfattet af forsikringen, der betales gennem prisen for olien. Læs mere her om hvornår det er tid til sløjfning af olietank.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg