onsdag den 31. august 2016

Enøk forkortelse

Enøk er ikke et selvforklarende begrep. Derfor er det mange som gjerne vil vite mer om hva som ligger i det. Mange stiller de samme spørsmålene.


Tradisjonelt sett benytter vi uttrykket når vi . Dette uttrykket betyr å bruke den energien vi har på riktig måte. Ikke alle fagene har både definisjoner, forkortelser og symboler.

Forkortelser for overbygning. Enøk -tiltakene som Statsbygg skal gjennomføre er blant annet utskiftning av gamle. FLO: Forsvarets logistikkorganisasjon. ETJ: Etterretningstjenesten.


EBA: Eiendom, bygg og anlegg. Du har kanskje hørt om Enøk. ENØK er en forkortelse for . Det handler om å ta vare på energien ved å bruke den på rette måten.

Lev bedre og billigere - bruk mindre energi. Du kan spare flere tusenlapper. LED er en forkortelse for Light Emitting Diode.


Lysdiodene i LED er små elektroniske halvlederchips som i seg selv sender ut lys når det går strøm igjennom dem . Esktl Lov om eigedomsskatt til kommunane. FAD Forbruker-, administrasjons- og kirkedepartementet. Hensikten med dette kapitlet er å gi oversikt over, og forklaring til, de definisjoner, forkortelser. Enøk - potensialet, Forvaltning, Livsløpsanalyse. EPC er en forkortelse for Energy Performance Contracting og er en modell.


Verktøyet er, enkelt skissert, en datamaskin som er koplet til . AMS er egentlig en forkortelse for Avanserte Måle- og Styringssystemer, men de fleste omtaler dem som automatiske strømmålere. I Norge brukes ofte ordet energiøkonomisering ( forkortet enøk ) om slike tiltak. Det er imidlertid et tvetydig ord.


Slik det brukes av norske myndigheter, betyr . For ordens skyld forklares følgende forkortelser og terminologi:. Med automatisk, behovsstyrt varme vil du senke . BIEN – Bygningsintegrert enøk -program.

Tilordningsliste blir også kalt symbolliste eller IO- liste som er en forkortelse for input (I) og output (O). Betyr å utnytte energien effektivt ved å sløse mindre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg