onsdag den 17. august 2016

Hjemmelavet hårkur til tørt hår

DIY: Hjemmelavet hårkur – De bedste opskrifter på naturlige hjemmelavede. Men det er bedre at du plejer og booster dit hår med en hårkur, end du slet ikke plejer det. Den er velegnet tørt og kedeligt hår , som trænger til et boost. Når man vasker håret for ofte, vasker man bort hodebunnens naturlige talgproduksjon.


Skal din hårkur være naturlig? Er dit hår glansløst og tørt ?

Så kan en hjemmelavet hårkur være løsningen for dig. Har vel bare brukt hårkur av olivenolje én gang, synes det fungerer greit. Hvis du vil bruke olje for tørt hår , kan du passe på at det er i håret du . Både hår og hodebunn har godt av en hjemmelaget hårkur når kulda setter inn. Hår og hodebunn reagerer på værendringer og blir fort tørre.


Få mykt, glansfullt hår med hjemmelaget hårkur ! Prøv en hjemmelaget hårmaske for å styrke håret og gjøre det mykt . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om hår , håravfall, fett hår , tørt hår ,. En hjemmelaget hårkur kan være vel så bra som andre, skal vi tro en innsender.

Har du en god oppskrift på hjemmelaget hårpleie? Blankt hår på 1-2-med egg og avocado, Hårmaske for tørt hår. Hårkur for tørt hår – det funker! Det sliter på håret – og det merkes.


Tagged With: eggeplomme, hårkur, hjemmelaget hårkur , honning . Denne gangen går det på en hårkur som man lager hjemme med rett og. Jeg har latt håret mitt bli ganske tørt og jeg har ikke vasket det på . Lag din egen hårkur med bare to ingredienser on the PURE blog. Fordel i rent, tørt hår , og la det sitte i mens du ser et par episoder av favorittserien din. Naturlig nok som handler om hjemmelaget hudpleie.


Giv dit hår kærlig behandling med en hjemmelavet hårkur. Hvis du har tørt hår , så er der hjælp at hente i flasken med olivenolie. Bruk den som en hårkur eller ha bitte litt i tuppene for glans.


Start med tørt hår og massér litt kokosolje inn håret og hodebunnen. Sommeren er virkelig en tøff tid for håret vårt – det kan lett bli krusete,. Previous Post Hjemmelaget pesto med nykokt pasta.


Denne hårkur er fantastisk til tørt hår eller udtørret sommerhår efter mange timer i solen. Den kan også anvendes til at skabe mere liv og glød i . Du kan anvende ren honning som hårkur.

Det lyder måske lidt ulækkert, men det virker rigtig godt, især til tørt hår , slidt hår eller solskadet hår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg