onsdag den 17. august 2016

Maling af gamle døre

Mal dine gamle , slidte døre frem for at udskifte dem. Hvis der kommer maling på rosetten eller håndtaget, kan du tørre malingen af , mens den . Giv dine gamle døre nyt liv med maling. Sprøjtemaling og lakering af døre - parcelhusdøre, sturedøre, hoveddøre, dørblade. Er døren dækket af tykke lag af gammel, revnet og afskallet maling , kan det ikke anbefales at forsøge at aftage alt den gamle maling ved maskinslibning, .

De områder af døren, hvor den gamle maling er helt glat spartles ikke. Maling af glatte døre med finér. Med sprøjtemaling af døre , ligges der et fint jævnt lag maling over det.


Om nødvendigt tages al den gamle maling af døren. En god sprøjtepistol, den rigtige maling og system i arbejdet, så kan du. Det er rigtig smart at sætte sine gamle døre i stand og male dem i stedet for.


Maleren viser her hvordan du sliber, spartler og ikke mindst maler en fyldningsdør med perfekt resultat.

Er dine døre gamle og slidte? Så giv dem et frisk pust med sprøjtemaling og lakering. Hvis du planlægger at male de udvendige døre og vinduesrammer på dit hus,.


Hvis der er bobler i det gamle lag maling på grund af malingfjerneren, og disse . På større områder kan du fjerne den gamle maling med en varmluftpistol. På den måde undgår man at male dem over, og den nye maling kommer ind under. Efter slibningen løftes døren på højkant, og alt slibestøvet børstes af med en lille kost. Der er mange, der vælger at male deres gamle døre af finér. Dette er især vigtigt, hvis du vælger at male med en blank maling.


Husk at stryge malingen ud i. Vi vil gerne have hjælp til maling af gamle fyldningsdøre. Er vinduerne eller dørene så slidte, at den gamle maling skaller af , så skal du i . Vinduer og døre vil med tiden blive slidte, og de har derfor brug for løbende. Indvendigt i huset kunne man uden problemer male døre , indfatninger, paneler. Som nævnt kan dørens gamle maling være revnet og skallet af eller døren kan .

Når man skal male sine døre , gælder det om at gøre sit forarbejde rigtigt. Læs alt om maling af dør her, inden du går i gang. Alt om de tre malinger, du skal bruge og om slibning, pleje af pensler og udførslen af. Vi vil høre, om du har lidt inspiration til os vedrørende vores døre ? En datering alene på grund- lag af dørenes profiler rummer imidlertid usikkerhedsmomenter. Jeg benyttede mig af ALTmaler i forbindelse med renovering af gamle døre i min lejlighed.


Arbejdet blev udført til tiden med et rigtig godt resultat og tilmed en . Over tid tærer vind og vejr på vinduer og døre , men med maling af døre og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg