torsdag den 18. maj 2017

Brannteppe

Et brannteppe er et bra kompliment til en brannslukker for å slukke mindre . Brannteppe er et tilleggsslukkemiddel som er lett å bruke. Med ett brannteppe fra oss kan du raskt og enkelt slukke ett mindre branntilløp. Med et brannteppe kan du raskt og enkelt få kontroll på et lite branntilløp.


De viktigste bruksområdene er slokking av brennende matolje og . Like viktig som en brannslukk.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. I tillegg til å være enkel og effektiv i bruk ved kvelning av mindre branner, forårsaker den . Tar det fyr i smultgryta eller stearinlyset, skal du ikke nødvendigvis hente pulverapparatet. Slukking av brann med brannteppe. Selges til lag, foreninger, skoleklasser og russ. Alle hjem trenger branntepper og røykvarslere - brannvernsutstyr for å sikre dine kjærester verdier og mennesker.


Laget i 1 brannsikkert materiale. Varmebestandig opptil 5grader. Pakket i en praktisk beholder .

Egner seg godt til å pakke seg inn i for eksempel i forbindelse med evakuering eller . Kvel flammen med brannteppe. Kjøp online eller ring oss for personlig service! EU-godkjent brannteppe i ett lag med dobbelt futteral. Futteralet kommer i fint design og er merket med sikkerhetsforskrifter. Supersmart å henge lett tilgjengelig . Dette gir deg god tid til å finne noe å slukke med eller løfte glørene inn . Housegard overtrekk til brannteppe , Marrakech mønster.


Sett et personlige preg på ditt brannteppe med et nytt trendy overtrekk og sørg for at du plasserer det . EN-godkjent brannteppe i standard størrelsen 1X 1CM for rask, enkel og problemfri brannslukking av mindre branntilløp. Nettbutikk med alt du trenger av brannskilt og brannvernskilt. Det er nødvendig å sørge for sikkerhet i laboratoriet.


Vi leverer det du trenger av personlig verneutstyr og utstyr til trygg oppbevaring og merking. Egner seg for mindre branner, for eksempel i kjeler eller personer som har brennende plagg. Henges opp, og ved brann trekkes . Burnshield brannteppe er laget for å dekke store områder med brannskader.


Kjøp HOUSEGARD BRANNTEPPE 120X180CM hos Power.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg