fredag den 12. maj 2017

Kausjonist boliglån dnb

Og når du søker om boliglån er det tre ting banken ser på, sier Hanna:. Kausjonist kan løse egenkapitalkravet. Jeg har høy nok inntekt til å forsvare et boliglån , men ikke nok egenkapital. Hva bør jeg tenke på hvis jeg benytter kausjonist ? De mest vanlige måtene å hjelpe på er å stille som kausjonist ,.

Mange tar opp lån på toppen av allerede høy gjeld for å hjelpe barna. Ofte stilte spørsmål om lån. Kundeservice lån og eiendom DNB - ung familie foran hus. Hvor mye kan jeg låne til bolig?


Ved boligkjøp kreves det at du. Rammelån er et fleksibelt lån du kan bruke til hva du vil. Boligen din er sikkerheten og du betaler kun renter av brukt kreditt.

Med Boliglån for Unge (BLU) får du god rente og kan låne inntil av boligens verdi. I stedet for å stille som kausjonist bør du vurdere å heller gi et privat lån , mener Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB og . Nå er det svært mange som får boliglån med foreldrene som kausjonister. DNB fører ikke egen statistikk for boliglån med kausjon , men sier . Lån til bolig er en del av bankens kjernevirksomhet, og Dalsbø understreker at DNB strekker.


Det er viktig å være klar over at dersom du som forelder stiller som kausjonist for ditt barns boliglån , vil du bli ansvarlig for lånet dersom ditt barn ikke klarer å . Bankene strammer inn, men Atle og Cecilie fikk likevel fullt lån til. I hvert fall uten tilleggssikkerhet i form av enten kausjon eller tilleggspant, . Tenk deg svært godt om før du sier ja til å være kausjonist eller gi. Velger du å kausjonere for din sønns lån , vil du bli holdt ansvarlig for lånet . Også hvis du har medlåntaker eller kausjonist.


Hvis du kvalifiserer til å få innvilget lån vil alt dette skje veldig raskt. Forbrukerøkonom i DNB Silje Sandmæl, blant annet kjent fra. Når du stiller kausjon for et lån vil du automatisk få brev fra banken om låntaker . Tenk deg godt om før du stiller som kausjonist for noen som skal låne.

En av tre foreldre bidrar i boligkjøpet, ifølge en undersøkelse DNB. Bankene kan kreve det for de fleste typer lån , for eksempel billån og forbrukslån. Men nå er det kanskje fem år siden du stilte som kausjonist for.


Finansrådgiver Per Joar Spjøtvoll i DNB , Stjørdal, sier at de ser at en tendens. På knappen nedenfor finner du søknadsskjema for finansieringsbevis og for boliglån.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg