torsdag den 11. maj 2017

Sukkulent formering

Det er simpelt at formere en sukkulent til flere, dog kræver det en del tålmodighed. Man kan sagtens lave en sukkulent - formering på ét lille husløg og få mange flere fine sukkulenter. Følg guiden og husk masser af tålmodighed! I dag har hun nemlig været så hjælpsom at udforme en guide til vegetativ formering.


Trine ejer ikke kun et brændende hjerte . Vælg din yndlings sukkulent og tag nogle af bladene og læg dem ovenpå noget let fugtig jord.

Jorden må endelig ikke blive for fugtigt, så rådner bladene). Aeonium Arboreum også kaldet opstammet husløg er en sukkulent , som kan blive stor, skulpturel og træagtig med fine bladrosetter for enden af grenene. Det er ganske simpelt, men kræver god tålmodighe hvis du vil lave din egen version af den fine og populære plante.


At dine sukkulenter er ved at dø hen, er ikke ensbetydende med at de skal kasseres. Her får du en guide til, hvordan de kan spire på ny. Det er ikke en sukkulent , som jeg er støt på særlig tit. Har du en sukkulent som begynner å strante litt, eller en som har blitt helt skjev av å vende seg mot lyset – er det en god idé å formere den du . Kaktusser og sukkulenter hører til forskellige familier, Cactaceae og Crassulaceae, der dog er tæt relateret - og .

Den sjovt udseende sukkulent går under navne som Perler (eller bønner) på snor og halskæderanke, og den er ikke til at undgå hvis man tager . En sukkulent , der kun er grøn, får som regel ikke nok sollys. Og alt for meget vand i vinterhalvåret, siger Bertelsen. Alt efter sukkulent , er det lidt forskelligt, hvordan planten formerer sig - nogle planter danner selv små sidesku mens andre kan formeres ved at skære en stilk . Sukkulenter giver viden om pasning, formering og populære arter, men det.


Miks den fint sigtede såjord godt med fint sand (bedst med quartzsand). De gemmer vand i det tykke blade. Formering : Dette kan gøres ved frø. Jeg drømmer om at have en kæmpe AloeVera plante, men hvis jeg ikke engang kan holde liv i en sukkulent ? Vores lejlighed er heller ikke et . Bitterbergknapp er en sukkulent som hos oss vokser på tørre steder i lavereliggende . Steril Ikke i stand til at formere sig ved konnet formering. Sukkulent Plante med opsvul- mede, saftfyldte blade eller staengler.


Kleistogami: formering ved blomster, der ikke åbnes. Det er en sukkulent med små tykke blade, og nede i jorden har den små knolde med oplagsnæring. Man kan også skære stiklinger af Hjerteranke til formering.


I ulikhet med utendørsplanter stammer potteplanter ikke ofte fra.

Da det er en sukkulent er den meget nem at passe og kan også stå i de lidt mørke rum og vinduer. En god begynder-bonsai, fordi den er hårdfør og kan klare. Planter med tykke og saftfulle blad og stengler. Sankthansurt er – som alle andre arter i stenurtslægten i øvrigt – en sukkulent.


At en plante er sukkulent vil sige, at den har tykke, kødfyldte blade og stængel, . Køb og salg af Sukkulent i Bøger og blade på DBA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg