fredag den 26. maj 2017

Lage ting selv til hjemmet

Poenget er å bruke det man har i hjemmet og unngå overdreven pengebruk. Få inspirasjon til å lage ting selv. Hva med en liten kaffekopp fra dukkeserviset til krukken med pulverkaffe? Gjør det selv - lag din egen sengegavl, vegghylle, reol eller skohylle.


Vi gir deg interiør-idéer til ditt neste DIY-prosjekt! Og den kan brukes til andre ting enn sko.

Om du har et stykke treplate liggende, kan du raskt og enkelt lage en god løsning til oppheng av jakker og skjerf i entreen - eller til vesker og . Her i rom123-redaksjonen elsker vi gjør det selv -prosjekter og inspirerende ideer. Vi har falt for både hjemmet og prosjektene til Anita! Enkle guider til kreative prosjekter for både store og små. Anna har laget små oppheng,.


Fra kjedelig Ikea-kommode til stilig kattehotell. Vakkert og unikt spisebord du kan lage selv. Fra gammel benkeplate til fantastisk veggpynt.

Gjør-det- selv -ideer fra BoligPluss-utfordringen. Katrin Dale-Åkerlund har brukt en gammel hylle til å lage et kjempefint dukkehus! De fleste av oss har ting i skuffer og skap som brukes sjelden eller aldri, uten at det nødvendigvis er skrot. Om du ikke har fått med deg at det nå er IN å lage ting selv igjen. Her er ideer til hva du kan bruke.


Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet. Hvis du kjøper noen i tre kan de lett males i fargen du selv ønsker. De fås kjøpt i forskjellige lengder og. Denne filmsnutten er nyttig for alle som liker å lage ting selv , eller for de som vil pynte opp.


Dette er en blogg hvor jeg kommer til å legge ut mange gode ideer for hvordan man kan lage enkle og fine gjenstander til hjemmet , av ting di . Slik kan du fornye hjemmet med enkle grep. Likevel, det er opp til deg å lage den miksen du trives med. Både hotell-stilen, og back to the.


Du skaper også din egen personlige stil ved å lage ting selv. Påsken er rett rundt hjørnet, og lysten til å fargelegge hjemmet med. Du kan lage det selv for under femtilappen! Hva er favorittstedet ditt i hjemmet ditt?


Nevn tre ting som leserne dine ikke vet om deg.

Når jeg har fått nok søvn, riktig mat og vært flink til å bevege meg. Alice Bratås (29) liker å lage ting selv , fremfor å kjøpe nytt. Selv om hjemmet vårt har mye likt som mange andre, så liker jeg å skille meg ut og lage ting selv. Slik holder jeg på året rundt, forteller Alice og legger til. Viser til (av produkter).


Og så kan dere kreahygge hver dag og lage nye ting til nissen, som for. Med en nissedør kan nissen enkelt komme inn i hjemmet deres og lage små .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg