torsdag den 11. maj 2017

Vann og miljøteknikk ntnu

Både Norge og resten av verden har betydelige utfordringer innen vann og miljø. Dette krever vann - og miljøingeniører som er motiverte og inspirerte til å skape . Vann er vårt viktigste næringsmiddel. Samfunnet er helt avhengig av stabil tilgang til rent vann og gode systemer for avløpshåndtering. Læringsutbytte - Kunnskap: - Aktuelle rensemetoder for vann og avløp.


Vanlige prinsipp for avfallshåndtering.

Helse Miljø og Sikkerhet (HMS) . Vann- og miljøteknikk er normert til 1studiepoeng (år). Det endelige opplegget for Ph. Studiets to første år gir deg en innføring i ingeniørfaglig yrkesutøvelse og arbeidsmetoder, tradisjonelle basisfag. Studenter velger og utformer.


Studiet kvalifiserer for videre studier på masternivå. Du kan blant annet søke: 2-årig master i bygg på NTNU i Trondheim. Søk opptak via samordna opptak.

Forskrifter og bestemmelser. IVT-fakultetets administrative bestemmelser i tilknytning. Søknadsprosess og søknadsskjema. Dette er et to-årig masterprogram i Bygg- og miljøteknikk ved NTNU.


FAKULTET FOR INGENIØRVITENSKAP. Her finner du aktuelle skjema og maler for doktorgradsutdanningen. Da kan vann- og miljøteknikk være noe for deg! Vi har snakket med Siv Anita (25) , som studerer vann- og miljøteknikk ved NTNU i Ålesund. Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi (IVT) ved NTNU , . Var jeg deg ville jeg satset på å ta master i vann- og miljøteknikk.


Jeg føler ikke at du har den samme tyngden . Institutt for vann- og miljøteknikk (IVM, tidligere: Institutt for vassbygging) var inntil. Studieprogrammet tilpasses individuelt i samråd mellom kandidat, veileder . Sivilingeniører i Bygg- og miljøteknikk setter spor etter seg. Studieretning for Vann - og miljøteknikk.


Konstruksjon ( trondheim), Vann og miljø (Trondheim) og Digitale byggeprosesser (Gjøvik) . UiO, Informatikk: design, bruk og.

NTNU , Ingeniør, vann - og miljøteknologi, 1 -. NTNU Gløshaugen sett fra Kristiansten festning (foto: Helge Brattebø). Vann og miljøteknikk ved NTNU Razak Seidu (Professor) Kristian Fjørtoft ( Universitetslektor) Elin Nerem (Universitetslektor) John Morken ( Førsteamanuensis) .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg