onsdag den 10. maj 2017

Montageskum

Køb DANALIM PU- MONTAGESKUM online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i lim og klæber og lim, fuge og spartel hos Harald Nyborg. PU Montageskum 5er en 1-komponent polyurethanskum klar til brug. Produktet anvendes ved montering af døre og vinduer, isolering og lyddæmpning , . Anvendes ved montering af døre og vinduer, isolering og lyddæmpning, udfyldning af . PUNKT 1: Identifikation af stoffet/blandingen og af selskabet/virksomheden. Dana PU- montageskum 5med 5ml i gulbrun.


På lager i Fredericia og leveres inden for - hverdage. PU byggeskum og montageskum bruges overalt i byggeriet, og det kan være tæt på umuligt at løse byggeopgaven uden professionelt skum. Leder du efter Danalim PU montageskum 5500ml ? Altid billige priser på Dana Lim - Leveret lige til døren - Køb online nu! Denne montageskum er en 1-komponent polyurethanskum, som er klar til brug.


Den anvendes ved montering af døre og vinduer, isolering og lyddæmpning, . Hæfter på de fleste byggematerialer (dog ikke polyethylen, teflon, silicone og lign. limafvisende flader). Montageskum 5er en all-round PU-skum, som anvendes ved montering af døre og vinduer, udfyldning af mindre huller og hulrum, isolering og lyddæmpning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg