onsdag den 31. maj 2017

Kommunalt boliglån

Ta kontakt med kommunen eller bydelen du bor i. Det er et boliglån som gis av kommunen din, til en . Kommunalt startlån passer for deg som er i etableringsfasen eller som har økonomiske problemer. Hvordan skaffe startlån og egenkapital? Som tabellen nederst i saken viser er renten på kommunale startlån via Husbanken vesentlig lavere enn de billigste sammenlignbare boliglån i .

For de som er i ovenstående gruppe hvor boliglån i vanlig bank ikke er et reelt alternativ så finnes det en annen løsning som . Dvs du har ikke femten tusen i gjeld liksom. Formålet med startlån er å bidra til at de som har langvarige problemer med å finansiere egen bolig skal kunne kjøpe seg en nøktern og egnet bolig. Har du en lav, men stabil inntekt? Enkelte personer kan kvalifisere til å få kommunalt startlån, som hjelp til å skaffe.


Du må søke om startlån fra den kommunen du vil kjøpe bolig i. STARTLÅN: er et lån som gis til personer som ønsker å kjøpe egen bolig. Husbanken tilbyr kommunalt startlån til personer som normalt ikke vil få lån til kjøp av bolig i andre banker og som av ulike grunner ikke har mulighet til å spare.

Vi vet at kommunen (Husbanken) tildeler lån til vanskeligstilte, og dette er målgruppen og kriteriene deres. Annet (redegjøres i eget vedlegg). Kommunalt lån til kjøp, oppføring, utbedring eller refinansiering av egen bolig.


Det er kommunen som tar imot og behandler søknader om startlån. Det kan søkes om lån til en konkret bolig eller om forhåndsgodkjenning. Startlånet skal bidra til at husstander med . Kommunen gir ikke startlån til kjøp av bolig med utleiedel. Da kan du søke kommunen om startlån.


Dette betyr at Lindorff tar seg av utbetaling av lån fra kommunen når du har kjøpt . Dersom du ikke får lån i banken kan du søke om å låne hele. Etter at kommunestyret årlig i budsjettet har vedtatt å ta opp lån til videre. Søknad om startlån eller tilskud elektronisk.


Som en form for økonomisk stønad kan sosialtjenesten gi lån. Du kan søke kommunen om startlån. Lånet kan du bare få dersom du på søknadstidspunktet har midler, eller har en rett til midler, som . Husbanken gir lån og tilskudd til kommuner for videretildeling til enkeltpersoner.


I vurderingen legger kommunen.

Du må sende skriftlig søknad med dokumentasjon til kommunen for å få startlån. Søknadsskjema får du ved å henvende deg til kommunen eller på Husbankens . Finansieringen skal gi husstanden stabile boforhold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg