tirsdag den 16. maj 2017

Sygesikringskort

Læs mere om sundhedskort på Borger. Borgerservicecenter, Frederiksberg Rådhus Smallegade 1. Det gule kort er ikke nok på rejser til udlandet. Læs om regler og bestilling i Seniorhåndbogen.


Hvor skal du søge om det blå sygesikringskort , når du pendler fra Sverige til Danmark eller omvendt? Sundhedskort ( sygesikringskort ).

Og hvad gælder for dine børn? Bliver du syg i Sverige på rejsen til eller fra Bornholm dækker dit gule sundhedskort. Du skal bestille det blå sygesikringsbevis på nettet.


Udbetaling Danmark udsteder det blå . Vidste du at det blå sygesikringskort ikke vil dække under ophold uden for EU- landene? Få svar på alle dine spørgsmål om det blå sygesikringskort her! EU-sygesikringskortet dækker udgifter til nødvendig læge- og . Jun En hyppig årsag er, at det blå sygesikringskort er blevet glemt derhjemme.

I mange tilfælde kan noget af udlægget refunderes af Styrelsen for . EU- sygesikringskort med på rejser i EU- lande. Rejsende der tager på ferie før 31. Hvordan er jeg dækket med det blå kort?


Med blåt sygesikringsbevis . Har du mistet dit sundhedskort eller er det gået i stykker, kan du bestille et nyt. Jul Til august er det fire år siden, at det gule sygesikringskort mistede sin gyldighed ved rejser i udlandet. Alligevel er der stadig mange, der ikke . Jun Det blå sygesikringskort sikrer, at du får dækket udgifter, hvis du bliver syg på rejser i EU-lande. Men husker du også alt det kortet ikke dækker?


Gult sygesikringskort hjælper dig ikke i udlandet. Snart tager millioner af danskere på sommerferie, og mange tror fejlagtigt, at det offentlige betaler regningen for . Kortet er gratis og gælder i op til fem år. Apr Følg denne plan 1-2-og brug skemaet, så går det ikke helt galt. Husk at bestille det blå sygesikringskort i god . Hvis svaret er ”aldrig”, er det en god idé at få det undersøgt.


Har du ikke har et sundhedskort ( sygesikringskort ), kan du benytte den sorte trykknap ved dørene til at komme ind på biblioteket mandag og torsdag kl.

Jul Har du styr på reglerne for det blå sygesikringskort ? Du kan ansøge og læse mere om det blå . Bestil blå sygesikring her og få svar på alle dine spørgsmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg