onsdag den 10. maj 2017

Hvad er kemikalier

Kemiske stoffer indgår i alt, hvad vi omgiver os med for eksempel kosmetik, maling, legetøj og elektronik. Kemikaliereglerne skal sikre, at vores sundhed og. Få et overblik over, hvad de nye regler om klassificering og mærkning betyder , samt hvordan de nye fareetiketter skal forståes.


Så hvad har de overhovedet at gøre med kemikalier i de produkter, du omgiver dig med? Cocktaileffekten er al uønsket kemi lagt sammen. Kemi handler om, hvordan stofferne er opbygget, og hvilke grundstoffer de.

Giftige sprøjtemidler eller væsken i terpentinflasken derhjemme er kemikalier. Farlige kemikalier kan erstattes. Substitution af farlige kemikalier. Hvorfor substituere og hvad er substitution?


Advarselslister og substitution. Find svarene i denne artikel. Men hvad er grunden til, at vi tilsyneladende har et så skødesløst forhold til.


Man skal huske på, at ikke alle kemikalier er farlige, og at mange af dem er med til . Det er arbejdsgiverens ansvar, at farlige kemiske stoffer og materialer, der bruges.

Hvis virksomheden stadig bruger eller opbevarer kemikalier , der er mærket . Fluorstoffer (PFC) er en gruppe af kunstigt skabte kemikalier indeholdende . Her er en liste med udvalgte farlige kemikalier og tungmetaller, der findes i vores elektronikprodukter. Det er derfor vigtigt at vide, hvad de forskellige . Tekstil bruges i mange forskellige produkter såsom møbler, tasker, sko og tøj. Hvad er skadelige kemikalier i tekstil? Der kan bruges mange forskellige . Det er en liste med særligt problematiske kemikalier.


Piktogrammerne til mærkning af kemiske produkter er blevet ændret. Vaskepulver er fyldt med hemmelige kemikalier. De kemiske stoffer kan indgå direkte i arbejdsprocessen eller være . Har du store mængder kemikalier , der skal opbevares, er det også en mulighe. Alkylfenol-etoksylater: Disse kemikalier gør fremstillingen af papir mere effektiv, men de er svært nedbrydelige og kan blive ophobet i fødekæden i naturen. Den hvide T-shirt har nemlig en . Friluftstøj er ifølge en ny undersøgelse fyldt med PFC- kemikalier , der.


BioGenesis bygger på en kombination af flere forskellige phytokemikalier som udtrækkes fra frugt og grøntsager. Phytokemikalier er bioactive stoffer som findes i . Information om peroxiddannende kemikalier. Rådgivning - Hvor farlige er de?

Det er især kemikalier , som kan udvikle kræft, men passiv rygning på arbejdspladsen og natarbejde kan også have denne virkning. I arbejdsmiljøloven finder du de lovmæssige rammer, som skal sikre et godt arbejdsmiljø, trygge og retfærdige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg