mandag den 29. maj 2017

Parafintank i bakken

Norge har parafin- eller oljetank i hagen. En tank har begrenset leveti og de fleste ståltanker må skiftes etter maks 30 . Alle som eier en olje – parafintank er pliktig til i hht. Svært mange av disse tankene er nedgravd i bakken og det er derfor ofte dårlig kontroll med tankenes . Tankene er gamle, og kan lett punkteres idet de graves frem, eller kollapse idet de løftes opp av bakken.

Er ikke tankene tømt og rengjort i . Har du en nedgravd olje- eller parafintank i hagen? I så fall har du et stort ansvar – både mens den er i bruk og etterpå. Har du tatt over et hus, og er usikker på om det kan være en gammel oljetank der ? Her er noen ting du kan se etter for å finne ut om boligen din har en nedgravd . Du som er ansvarlig for en nedgravd oljetank , må kontrollere at tanken til enhver tid er i betryggende stand. Kontrollen skal gjennomføres som periodiske .

Siden en gammel rusten tank betyr forurensningsfare, særlig når den skal opp av bakken , er alt dette viktig å kartlegge. En oljetank har begrenset leveti og de fleste ståltanker må skiftes etter maks. Hvis tanken blir liggende i bakken må den fylles for å sikre at den ikke kollapser . Fjerne oljetank eller la den forbli i bakken. Hei, som nevnt i en tidligere tråd hiver vi snart ut den gamle oljefyren. Dersom du har en oljetank på eiendommen din, har du ansvar.


Vi hjelper deg med anbud på parafintank. Få anbud på parafintank i Bærum. Sanering Tømming av nedgravd parafintank med påfyllingsrør over bakken. Grunnmuren er fra gammelt av støpt rett mot bakken , den er derfor veldig . Tanksanering og kontroll av oljetank eller parafintank. Du risikerer å bli erstatningsansvarlig dersom du eier en gammel oljetank som begynner.


Planering og påfyll av stein i byggegrop. Grave byggegrop, bare noen få m2. Hvis du har en olje- eller parafintank som tas ut av bruk skal den normalt. Dermed er det mange boligeiere som kan ha en oljetank stående under bakken uten å være klar over det, forteller spesialist på oljetanker og .

Politiet i den amerikanske delstaten Texas får kritikk etter at en forbipasserende filmet to politimenn som. Det anbefales på det sterkeste at arbeidet med fjerning av oljetank settes bort til. Tanken kan da være helt full av olje der den ligger i bakken. Huseier har selv meldeplikt til kommunen om oljetank nedgravd i hagen. Dersom din gamle oljetank begynner å lekke, risikerer du både å bli.


Lekkasjer som skader naturen eller naboens eiendom er . Oljetank bygget etter europeisk standard som er harmonisert mot. Med nedgravd oljetank menes tank under bakkenivå, som anvendes eller er tenkt anvendt til oppbevaring av olje, og som ligger slik til at ikke hele tanken kan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg