onsdag den 17. maj 2017

Sprøjtemaling af møbler aalborg

Trænger dine designermøbler til en ny gang maling ? Vi giver gerne et uforpligtende . Vi maler alle slags møbler for vores kunder i Dronninglun Hjallerup og Aalborg , som har nogle ældre . Sprøjtemaling af møbler og døre. En af mine spidskompetencer er sprøjtelakering. Jeg har stor og bred erfaring indenfor dette område.

Aalborg Toplak sprøjtelakerer: Køkken- og skabslåger, nye og gamle. Døre : indvendige døre , glatte eller med fyldninger, finér, træ eller malede. Frantz Nørgreen Morgenvej Aalborg Ø. Vi kan træffes på værkstedet: Mandag – Fredag 07. I Brovst Malerfirma har vi stor erfaring med sprøjtelakering og andre former for lakering for både private og erhverv.


Lakering af personbiler og industri. Behandling af designermøbler. Professionel sprøjtemaling af møbler.


Hos Maibom Peugeot Aalborg maler vi primært person- og varebiler, men har du brug for at få malet.

Afleverede bilen kl 8:uden aftale. Kunne hente bilen igen til aften. Fantastisk service, når ens bil uventet bliver skadet”. Vi lever også andre ydelser i forbindelse med sprøjtemalingen.


LUX LAK sprøjtemaler og sprøjtelakerer træ til indendørs brug. Møbler , skabslåger, stuedøre, MDF plader og andet. Maling Af Møbler Aalborg - firmaer, adresser, telefonnumre. Din maler i Aalborg , Nordjylland og resten af Danmark. En omgang sprøjtemaling af ejendommens døre eller møbler , alt fra maling af træværk indendørs, som . Efterfølgende kommunikation med ønske om renovering var umulig.


Ved sprøjtelakering af emner, lakering af møbler og mere generel industrilakering er det vigtigt, at der er fokus på selv de mindste detaljer. Kompetencer, Møbellakering, Overfladebehandling - træ, Processer, Træ- og møbler , Vådlakering . Søger I sprøjtelakering af møbler , maling af køkkenskabe og døre eller andet inventar? Køb nu online eller i vores butik - Altid lave priser.


Maler Aalborg og Nordjylland – til dig der ønsker veludført malerarbejde. Det vil sige, du trygt kan overlade opgaver såsom maling af vinduer, maling af døre , . Vi tilbyder flere forskellige former for lakeringer: ​.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg