onsdag den 30. maj 2018

Diy blog bolig

Blog om boliginspiration, interiør og DIY. DIY : Min helt egen altankasse! DIY og livstil, hvor æstetik er i højsædet. Jeg hedder Louise og blogger her på siden.


Når du skal indrette din bolig , er der stor sandsynlighed for, at du ender med et slidt dankort i lommen. Det er nemlig en dyr affære at indfri de .

Mangler du inspiration til din bolig eller elsker du også bare at kigge på. Her kan du finde smarte DIY , flotte boliger og kreative løsninger til hjemmet. Ved at følge denne blog kan du komme på forkant med de nye trends og . Bolig - blogs hitter, og vi har fundet fem inspirerende, danske kvinder i. En skøn blog med DIY -projekter, der spænder lige fra det helt simple til . Det absolut fedeste DIY jeg har lavet til min stue er mit hack på Ferm Livings planteholder. Jeg har nemlig valgt, at lave det om til et lille . Du kan også klikke på den lilla knap - og se alle idéer til boligen.


Her er idéerne inddelt efter temaer.

Ved at lave møbler af dem, får du en cool, rå og industriel stil i din bolig …og ja så. Jyllands-Posten med indretningstips og flere andre kasketter der . DIY bolig indretning og opskrifter på lækker mad! DIY bord industrielt design – bord lavet af genbrugsmaterialer DIY. DIY (Do It Yourself) er på alles læber i øjeblikket, hvor det gælder om at lave.


Puderne (fra venstre) er DIY fra Gabriellas bog, Søstrene Grene og. Se på hendes blog , hvordan du kan gøre. For alle os DIY -elskere er disse statement sideborde et MUST-TRY! Søskendeparret Henriette og Rasmus Schou Laursen har skabt en lækker studiehybel ved hjælp af en stram farveholdning, loppefund og . Nedenfor har vi samlet nemme og dekorative DIY idéer med marmorfolie, så du.


Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein, guider dig til smuk opbevaring i køkkenet. Find DIY guiden på Pernille B. Denne DIY er lavet i samarbejde med Magical hydrangea og gartneriet Møllerhøj. Er det småt med havemøblerne, så er denne DIY perfekt.


Je kunt er lekker veel jassen en tassen aan kwijt. Linoleumstryk er på ingen måde en nyskabelse, men det passer i tidens tren og samtidig er det let at sætte sit personlige præg på det færdige .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg