tirsdag den 15. maj 2018

Montering av sponplater på gulv

Sponplater , typer og egenskaper. Skal du lage et flytende gulv , er gulvsponplater et opplagt underlag. Når neste plate er lagt opp, legges det en stripe trelim på fjæren av den . I forhold til montering av vanlige gulvplater kan man.


Forestia Flytende Gulv er beregnet brukt på underlag av san polystyren, på.

De mest vanlige måtene å montere heltregulv på er : - Skru. Ved montering av flytende gulv kan ikke bredden på rommet være mer enn meter. Bolderaja FAST FLOOR kan monteres som bærende gulv på trebjelkelag, eller som flytende gulv. Montering av innvendig bekledning på skillevegger og lette . Gulvplatene legges på en mm extrudert polyetenduk.


Gulvgips som underlag til fliser på sponplater. Forestia Plattformgulv monteres direkte på stenderene som bærende gulv. Skal man ha avstand mellom sponplater og vegger, evt hvor mye?

Da finner du en monteringsanvisning: Hovedbrosjyre - Gulv i PDF form. Skru og lim fast på siden av hver gulvbjelke. Mener at sponplater må skjøtes på bjelke. I de tilfeller hvor skjøten havner på gulvbjelken skal man skru midt i skjøten – se stiplet linje på. Framgangsmåte når du monterer gulvet på undergulv av tre eller sponplater : 1. Underlag: Før du begynner: kontroller at bjelkelaget eller . Fuktbestandig gulvsponplate DURELIS laget for bærende undergulv i våtrom.


Gulvsponskruer 2xpå bånd er beregnet til montering av gulvsponplater mot. På betong skal det alltid benyttes . Installasjonsgulv for rask og usynlig installasjon av rør, kabler m. Gulvsponplater som kan leveres med ferdigisolert underside. Konstruksjonen består av sporede mm gulv - sponplater og . Forestia Thermogulv Standard benyttes som undergulv på trebjelkelag i tørre rom.


Mur- og pussarbeid skal være avsluttet før montering av sponplater starter. Klassifiseringen fremgår av merkingen på gulvsponplatenes overside. SPAANDEX K- GULV og SPAANDEX UNIPAN K- GULV.

Gjelder for -stemplet FUKTBESTANDIG PLATTFORMGULV. ARBOR SLISSEGULV benyttes på trebjelkelag der det stilles lydkrav. Lagring og montering skal skje i tørre innendørs miljøer.


Våre sponplater produseres av en kombinasjon av bjørk og gran, som gir den . Det må legges et overgulv med gulvsponplate og parkett eller teppe på. Valg av tomt og plasseringen av bygget på tomten er viktig. Feil montering av vifter som skal trekke ut fuktighet av kjøkken, våtrom etc.


Feil i legging av fuktsperrende membraner i gulv på takterrasser og åpne verandaer. I gangarealer anbefales det at montering alltid utføres i lengderetning. På tette gulv skal limet være fingertørt før montering. Sugende undergulv : sponplater fiberplater, finèrplater og ubehandlet sparklet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg