fredag den 18. maj 2018

Olje furugulv

Her er en enkel beskrivelse av hvordan man oljer nyslipte tregulv , da spesielt tilpasset gulv som er gamle, og som har store sprekker mellom . Et oljet gulv gir en fantastisk lød. Enten du har gulnet furugulv , en slitt parkett eller et splitter nytt tregulv , kan du gi gulvet en ekstrem forvandling med farget olje. Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje , lakk, voks, såpe eller maling. Oljen kan fargetilsettes i mange .

TreStjerner Gulvolje gir gulvet en flott glød og fremhever treets naturlige nyanser. Det tar tid å olje et gulv , men vanskelig er det heldigvis ikke. Naturell olje gir gulvet et honninggult . Gulvolje til faste lave priser, hardvoksolje fra Osmo, oljepleie fra liberon junkers tyrilin trestjerner Jotun jordan bekcers sika owatrol yunik spekter tesa.


Furugulv er nydelig, og det finnes flere måter å behandle det må. Oljet gulv med trestjerners olje , naturell brun. Iveren etter å legge renoveringen bak meg og flytte inn i leiligheten gjorde at gulvet kun fikk en omgang med oljing. Nå har det gått både vinter .

Overflatebehandling av tregulv. For å unngå feilbehandlinger, presenteres en rekke nyttige tips. Det kan være vanskelig å velge mellom olje og lakk som toppstrøk på det. Manuell påføring ( gulv under 15m²): 1) Påfør med pensel, rulle eller olje og skrubbesvamp i et jevnt, mettet og blankt lag, 3-5m² ad gangen.


Har et litt eldre furugulv på hytta som jeg slipte i helgen. Det er velegnet til gulv med lite slitasje. På flater med stor slitasje, må et oljebehandlet gulv.


Når du skal olje tregulv er det fem trinn du bør følge for å få et skikkelig godt resultat. Brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork. Vi har all den ekspertise du trenger for å realisere dine interiør-id?


De siste årene har det helt klart blitt mest populært med oljede gulv. Gulv og overflatebehandling. Når tregulvet er ferdig nedpusset, skal det behandles. Vi har nettopp lagt nytt furugulv på kjøkken og i stue.


Dette er ubehandlet furugulv, og vi vil ha en mørk. Olje eller lakk - slik velger du. Oljing av tregulv i likhet med gulvlakk er det meget viktig at man bruker anbefalt mengde gulvolje.

Vi anbefaler følgende vedlikehold på gulv med OSMO hardvoksolje. Kan brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork - til innendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg