onsdag den 16. maj 2018

Hvit beis til møbler

Det står mange møbler av nettopp eik i de tusen hjem etter at tresorten ble svært populær og tatt inn i varmen igjen for noen år. Panelvoks Bloom Hvit 1L Liberon. Beis panelhvit ekstra hvit 5L.


Gamle møbler gjøres rene med trerens før beising. Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen.

Tørk den overflødige beisen av med en fille for å få jevn farge. Deretter behandler du veggene med beis , voks eller lakk. Osmo transparent dekorvoks kan brukes til behandling av gulv, vegg og tak, samt møbler , listverk og . Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . Vannbasert beis finnes i flere ulike farger, også hvit.


Herdin lakkbeis er en løsemiddelbasert beis med lakk til både ubehandlede og tidligere behandlede overflater hvorpå . Klikk deg gjennom testversjonen av malingsvelgeren for å finne riktig farge og maling til ditt behov.

Vi introduserer nå både beis og lakk som er miljømerket med. Hvit , bør du bruke Herdins Beislakk Aqua. Vær ekstra nøye ved sliping av tidligere.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Det er ikke slik at når et møbel er malt, så er det malt for alltid.


Det finnes malingfjernere som effektivt fjerner gamle malinglag uten å skade treverket. BEISPULVER VANNBASERT 20G MELLOMBRUN EIK HERDINS EKTE BEIS. Hylleplatene er flyttbare slik at du kan . Naturlig skjønnhet i massiv furu. Et varig og fornybart materiale som holder seg vakkert år etter år.


Ser flott ut sammen med andre møbler i HEMNES-serien. Du kan fint bytte fra beis til maling, men det krever litt ekstra arbeid. SIDE2): Etter at jeg selv hadde et litt ublidt møte med mitt første møte med beis i helgen, tenkte jeg at jeg umulig kan være den eneste som har . Bildet under ble tatt før hytta fikk et nytt strøk beis i mørkere farge.


Møbler og interiør fra fra Stordal, Formfin, Dokka Bondemøbler, Studio Slettvoll og Hødnebø.

VALGETS KVAL: Både beis , dekkbeis og maling gir fullgod beskyttelse av huset, så lenge du tar. Utendørsmaling - GJØCO OLJEDEKKBEIS HVIT. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør.


Det trenger dypt inn i treverk og lager en microporøs overflate Anbefales brukt på gulv, vegg, tak og benkeplater samt andre interiørdetaljer som møbler , dører, . Colorspray 4ml Hvit blank. Gir en meget slitesterk og vannbestandig overflate. Ikke til vinduer, våtrom og innvendig i skap.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg