fredag den 18. maj 2018

Hvordan olje eikegulv

Sep Det tar tid å olje et gulv , men vanskelig er det heldigvis ikke. Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje , lakk, voks, såpe eller maling. Oct Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, . Et oljet tregulv – enten det er lutet fra før eller ikke – gir nærhet til materialene .

Jan Eikegulvet er tørst og suger grådig til seg. Oljen beskytter treverket og bidrar til å gi det et langt liv. Jul Praktiske gulv tregulv parkett interiør. Her forteller vi deg hvordan.


Start med å påføre olje langs kantene, hjørnene, under ovner osv. May Jeg glemte visst å lese meg opp på hvordan oljing av gulv skal foregå, i min naivitet. Der ble det brukt for mye olje og ikke tørket av skikkelig.


Brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork.

Osmo Hardvoks- Olje er meget slitesterk, enkel å påføre, renholde og vedlikeholde. Jan I denne artikkelen ønsker jeg å informere om hvordan et oljet eller hvitoljet. Det skal ikke være overskytende olje på overflaten etter at man har . Her er en enkel bruksanvisning på hvordan pleie et oljet eller hvitoljet gulv. Rens gulvet med TreStjerner Gulvrens.


Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. På tide å lakkere tregulvet? Da er det bare å slipe, tørke, olje og olje på nytt. Oljebehandling av gulv vist av ifi. Jan Vi er blitt mer opptatt av hvordan gulvet vårt ser ut.


I november ble eikegulvet slipt og oljet slik at det ble lysere og matt. Slik tar du vare på ditt oljet gulv. Treverkets porer mettes og oljen tørker på en naturlig måte. Jan Det første du må spørre deg selv om, er hvordan du ønsker at rommet skal. De som velger olje , gjør det ofte også fordi de vil ha et matt gulv.


Sep Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling.

Nytt gulv med farget olje Mange velger å skifte ut hele gulvet, men en fornyelse av gulvet . Hvis det er en fargeforskjell etter fjerning av flekken, kan du bruke en farget Kährs Touch-up olje. Lakkerte gulv : Sterke flekkfjerningsmidler og hard skrubbing . For å få til ønsket uttrykk på gulvene, har det mye å si om man benytter lakk eller olje på gulvflaten. Vi får ofte spørsmål fra kunder om hvilke overflatebehandling . Et lutbehandlet gulv må derfor mellompusses med maskin etter siste lutbehandling og få en avsluttende behandling med olje eller hardvoks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg