fredag den 25. maj 2018

Teppe og møbelrenser

Maskinen er tilpasset grunnrengjøring av mellomstore flater. Velegnet for allergikere, husholdninger med dyr, og andre hygienekritiske områder. Tooler har en kompakt maskin fra Karcher til leie for . Den perfekte rengjøringsløsningen for alle typer tekstiloverflater.


S tøynivå på kun dB (A), . Den kraftige motoren i Kärchers tepperensere.

FOMA Mimo er en smidig og praktisk maskin som passer i alle hjem. Foma Mimo møbel og tepperenser med slangesett og tilbehør. Teppe - og møbelrenseren SE 5. Den er ypperlig for rensing av tepper, møbler og bilseter.


Kan også brukes til oppsuging av v. Men oppbevaring av tilbehør direkt på maskin. Kärcher tepperenser - Denne tepperenseren fra Kärcher er perfekt for allergikere eller dyreeiere da den vil etterlate tekstilenes overflate helt rene. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler.

Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Kraftig rensemaskin til store og små renseoppgaver. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. TEPPE OG MØBELRENS Trenger dere noen som kan rengjøre teppene eller møblene?


Våre fagpersoner kan gjøre det på en skånsom og . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . En effektiv teppe- og møbelrenser som rengjør helt ned til fibrene. Ideell til bruk på tepper, madrasser, bilseter og sofaer. Tekon teppe- og Møbelrens fra , Hedmark. For rens av tekstiler ved bruk av tepperenser eller møbelrenser.


Kan brukes på alle typer teppe og møbelrensere hvor kjemikaliene tilføres i rentvannstanken. Vi har en Karcher tepperenser som vi leier ut Dette er en veldig bra og solid m. Med moderne maskiner renser vi tepper og møbler. Ofte er det ikke lett å se hvor skittent et teppe er blitt, men etter en grundig rens . Det er lett å glemme det, men tepper og møbler bør renses minst to ganger i året. Med profesjonelt utstyr fjerner vi flekker, støv og skitt.


Vi leverer rens av alle typer tepper, store og små. PBT har alle muligheter for problemløsning med spesielle maskiner, profesjonelle .

Navn: Telefonnr: E-post: Melding:. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg