tirsdag den 22. maj 2018

Rehabiliteringssenter psykisk helse

Psykisk helse - og rusklinikk. Gruppeterapi i psykisk helsevern , Bodø. Rehabilitering er en planlagt prosess med klare mål og virkemidler, hvor.


Prosessen kan inneholde hjelp til å endre helseskadelig livsstil, . Enhet for psykisk helse og habilitering er kommunens koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering. Det betyr at mennesker som har .

Spring naar Senter for rehabilitering og akitivitet - Senter for rehabilitering og aktivitet. Målgruppa er mennesker med psykiske lidelser og mennesker som . Ansvarsområdet er psykisk helsearbei rusfaglig helsearbeid og tjenester til funksjonshemmede. En måte å beskrive dette på er å dele inn i rehabilitering somatikk og rehabilitering psykisk helse og rus.


En slik grov inndeling kan bare si noe om hvor . Vi tilbyr tverrfaglig rehabilitering på spesialisthelsetjenestenivå. Sykepleier – spesialkompetanse psykisk helse. Det finnes i dag effektive og gode behandlingsmetoder.


Innlegg om psykisk helse og rus skrevet av Nils Erik Ness.

Divisjon psykisk helsevern skal tilby utredning, behandling og rehabilitering til barn, unge og voksne som blir henvist til en av våre avdelinger. Seksjon for rehabilitering har ni allmennpsykiatriske rehabiliteringsplassar og er føretaksdekkande. Inntak av pasientar gjeld både frivilleg og tvungent psykisk. Forsterka rehabilitering er en lokal sikkerhetsseksjon i psykisk helsevern. Personalet er tverrfaglig sammensatt med bred kompetanse innen blant annet . Helse Nord RHF kjøper eksterne helsetjenester innen både, somatikk, psykisk helsevern , tverrfaglig spesialisert rusbehandling, rehabilitering m. Klinikk for psykisk helse - psykiatri og avhengighetsbehandling (KPH) tilbyr utredning, behandling og rehabilitering til barn, unge og voksne som blir henvist til . This paper presents an overview of literature regarding What Works in criminal offender rehabilitation, with an emphasis on female offenders.


Fontenehus Norge jobber for at arbeidsrettet rehabilitering skal få en sentral plass i . Ledig fast 1 stilling som miljøterapeut ved Avdeling for psykisk helse og rehabilitering , Risør kommune. Stillingen er i turnus med arbeid 2 . Mange av tilbudene i de andre kategoriene kan karakteriseres som rehabilitering. I denne oversikten har vi listet opp tilbud som gir en individuell oppfølging. Les mer om Klinikk psykisk helse og rusbehandling.


Rus- og psykisk helsetjeneste er henvisende instans til offentlig rusbehandling i regi av Avdeling for rusmedisin. Et modellutviklingsprosjekt for psykososial rehabilitering i primærhelsetjenesten. Statsministeren besøkte Senter for kreftrehabilitering.


Bergen kommunes nettsted - informasjon og tjenester for innbyggerne i Bergen.

H Tuntland (ed.), Forebygging, rehabilitering og omsorg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg