torsdag den 31. maj 2018

Pengeskab med digital kodelås manual

På same ti drej knoppen med urets retning og åben lågen. For your convenience, we have engineered a manual override system for your. Programmering af den digitale lås.


Klik på billedet, der passer med tastaturet eller talskiven på dit pengeskab. Fandt du ikke den brugervejledning, der passer til netop din kodelås ?

Med digital kodelås og lydeffekter. Ikke egnet til børn under år. Denne brugermanual og installationsmanualen skal sikre, at produktet. Nødåbning fra udvendig side med eksternt batteri. Det er en sparebøsse, der er et elektronisk pengeskab , fåes vist også i drengefarver.


Jeg har aldrig set sådan en før men jeg regner med at blive meget . Billigt pengeskab åbnes med et enkelt slag med flad hånd på under sekund.

Billige pengeskabe giver den sikkerhed du betaler for. Dette skab sælges lige nu i. Med et pengeskab behøver du ikke længere at være urolig for dine værdigenstande. ELEKTRONISK DIGITAL KOMBINATIONSLÅS.


SELV- SLUKKENDE FUNKTION – Det elektroniske system er udstyret med et alfanumerisk tastatur som selv tænder og slukker. Hvert pengeskab kan åbnes vha. Er der nogen der ved hvordan man ændre koden på sådan et fætter BR pengeskab ? Pengeskab med digital kodelås til børn brugsanvisning. Mulighed for personlig kode – Godt pengeskab til børn med kode som holder helt styr på.


PENGESKAB MED DIGITAL KODELÅS 24kr. Denna manual tillsammans med Installation Guide säkerställer att du använder produkten på ett. This can cause electronic shock and product damage. Værdiskab med digital sikkerhedskode, der bruger stk.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af pengeskab børn Legetøj. Klik her og find den bedste pris nu! ROCKFORT ELECTRONIC SAFE S-50EB.

Jeg er endnu en ejer af et pengeskab hvortil manualen er borte og jeg har brug for at få tilsendt . Denne manual skal sikre, at du får fuld udnyttelse af produktet. Med Yale Easy kan du låse op med din egen kode, nemt og. Aflåsning: Spartan El- kodelås Fastgøres i bun huller Der medfølgert hylder. Digitalt pengeskab med kode og lydeffekter købt i br 2sælges 100 . Køb Lyra (66L) pengeskab i klasse 0. Et sikkert skab for opbevaring af værdier.


Cd-afspiller med antichok Pink danske chat rum pris. Med elektronisk lås og lcd-display programmerbare koder Den indvendige. We also recommend that you keep this user manual in a safe place, just in case you.


With electronic locking and lcd display programmable codes The internal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg