torsdag den 24. maj 2018

Selvklæbende folie

Køb selvklæbende folie hos tapetogkunst og få selvklæbende folie i god kvalitet der er nemt at arbejde med. Vi har over 2designs på lager så du finder lige . Selvklæbende folie i metermål. Se det store udvalg af Klæbefolie online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris.


Dc-fix klæbefolie Whitewood.

Vi har et bredt sortiment af selvklæbende folie bl. Vi har mange farver, stilarter og motiver - Glasfolie, træ, marmor, sten, ensfarvet mm. Realistisk træfolie med naturtro trælook!


Her finder du vores brede udvalg af selvklæbende folie. Vores selvklæbende folie er af høj kvalitet og findes i mange farver og mønstre. Herunder er vores store udvalg af selvklæbende folier! De findes med en kæmpe variation i farver og mønstre, der nemt kan klæbe til enhver glat overflade.


Vi tilbyder selvklæbende folie i over forskellige mønstre. Vores folier findes i mange overflader og farver.

Nogle er anvendelige som dekorationsfolie til skabe, køkkenlåger og andre glatte overflader, mens andre har et . Sammenlign priser og læs anmeldelser af selvklæbende folie Tapeter. Klik her og find den bedste pris nu! Hos DANSKFARVESHOP kan vi bla. SELVKLÆBENDE FOLIE og vi har en del spændende varer vi gerne vil præsentere for dig.


Mangler du et godt DIY-projekt? Kontakt os i dag og få et professionelt oplæg. Vi sender fra dag til dag og tilbyder fri fragt ved køb over 599kr. Her kan du bestille stykker af folie og folie i metermål til montering på ruder, biler,.


Vi sælger mange forskellige typer selvklæbende folier til et utal af forskellige . Vær kreativ med marmorklæbefolie Flot marmorlook til hjemmet. Det selvklæbende folie giver møbler og tilbehør et dekorativt, nyt look. Foliet kan skæres til efter . Lav dine egen plakatfolier hos Pixum - perfekt til møbler og vægge. Tryk selvklæbende plakater hos . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte . Vi har selvklæbende folie til enhver opgave som f. Stort udvalg af folie med print.


Få printet dit logo eller foto på selvklæbende folie.

Vi laver også print til mobiler, møbler og ipads. Vi printer på en lang række af forskellige papirtyper til forskellige formål. Med Gekkofix klæbefolier, kan du nemt forny dit hjem. Du kan gøre det på en dekorativ og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg