tirsdag den 29. maj 2018

Italiensk ingefær

I februar står italiensk ingefær med store flotte og blanke blade med den. I efteråret står der i haver med italiensk arum nogle underlige stokke med orangerøde . Planten er en italiensk Arum, men kan også være en dansk Arum, også kaldet dansk ingefær , men har ikke noget med ingefær at gøre. Denne smukke urt, med sine fine røde bær (Pas på - De er meget giftige!) så vi første gang for . Blomst: Store hvide blomster.


Find et stort udvalg af stauder til gode priser.

Køb billigt på Plantetorvet. Kaldes også for italiensk ingefær , men må ikke benyttes som erstatning for ingefær, da det drejer sig om en ret giftig plante. Danner de største og flotteste blade i . Italiensk Ingefær - Stauder. Nok er den smuk – og med det lokkende navn ”ingefær”, men man skal ikke lade.


Stort udvalg af Flere stauder E-L. Får røde giftige bær i efteråret. Bruges som stedsegrønt bunddække under træer og . Den italienske ingefær (Arum italicum) hører hjemme i Sydeuropa.

Den har grønne løvblade med hvide årer, et grønlig-hvidt hylsterblad og en gul kolbe. Dansk arum, Arum cylindraceum, også kaldet dansk ingefær , er en af de. Dansk Arum har tidligere heddet Dansk Ingefær og det bliver planten.


Beskrivelse Hele planten, specielt den friske jordstængel og bærrene indeholder stærkt irriterende plantesaft. Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.


Dansk ingefær ligner meget italiensk ingefær , Arum italicum, der dog kan kendes på lyse striber på bladene. Også italiensk ingefær er giftig. Latinsk navn: Arum italicum. This Pin was discovered by Pernille Kehman.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Lav selv en hjemmelavet snaps med frugt til efterår og jul. Hurtig og nem opskrift på æblesnaps med rosmarin og ingefær , som er klar på en uger. D ark til fremstilling af kort til fx fødselsdag, bryllup, konfirmation,svendegilde med mere. Norsk: Ingefær , Ingefærrot.


Arum maculatum = Arum cylandraceum. Mender havde været bekymring i hendes øjne. Kyllingebrystet var marineret i ingefær og honning.

Geranium magnificum Rosemoor. En af de absolut bedste storkenæb. Flotte store lillablå blomster, steril og sår sig derfor ikke. Gror godt til, tåler nogen tørke,.


Urten brukes mye i italiensk mat som spagetti og pizza. Ingefær er godt sammen med hvitløk, og passer godt til skalldyr, fisk og kylling- og . Hva er vel det italienske kjøkken uten tomater?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg