tirsdag den 22. maj 2018

Diy kalkmaling

It sticks to everything og. Kontorindretning: Barskab og opbevaring på kontoret af genbrugsmøbel fra 60erne. This Pin was discovered by Maibrith Valeur.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. DIY : Forny dit gamle skab med kalkmaling.

For år siden fik jeg byttet mig til et smukt gammelt . Her viser jeg, hvordan ler forme fra IOD og kalkmaling fra Vintage Paint kan give gamle møbler et nyt look. På meget kort tid og med få midler kan du selv skabe et skønt møbel med kalkmaling , voks og stencil. I denne video ændre jeg et lille egetræ´bord til et fransk inspireret provences bord.


Hvis du ikke har arbejdet med kalkmaling tidligere, så er her en oplagt idé til en ny, kreativ syssel. Med kalkmaling kan du tilføje den fineste vintage stemning til . For slitt effekt, bruk sandpapir forsiktig. Med lidt kalk maling kan De snildt tilpasse Deres møbler, så De komplimenterer Deres indretning bedst.

Matte, delikate vægge i jordtoner og naturfarver er noget af det lækreste, du kan beklæde dine vægge med lige nu. Se, hvordan boligbloggeren . Det som er så fint med kalkmaling til slike DIY -prosjekter er at man ikke trenger annet . TilesRoom TilesSubway TilesTile. Kalkmaling -på-fliser-Midnight. Lækkert udvalg af garn og kalkmaling til indretning af din bolig.


This is a stunning DIY rock craft. DIY Notesbog med kalkmaling. Hybenlikør hybenvin - vinbrygnings opskrift på dansk vin. Indlægget er lavet i samarbejde med Kalklitir.


Den har stået hos mig længe den smukke lille papirspose med kalkmaling fra Kalklitir, og ventet . I formiddags ville jeg afprøve min nye chalk marker pen fra Panduro Hobby, og det kom der denne fine potteskjuler ud af. Al ære og respekt for terrakotta – men det kan godt blive en smule kedeligt med den orange tone i længden. Kalkfarve kan man bruge til meget, . Lottemora sin tumleplass: DIY vase.


Sie haben sich entschieden ein DIY Wandregal zu bauen?

In diesem Artikel einige Anleitungen dafür sowie viele Bilder zur Inspiration! Recently I saw a DIY marble coffee table over at Ikea Live, and…. At male med kalkmaling kan være en bekostelig affære, men heldigvis er kalkmaling legende let selv at lave og langt billigere end den . Skap en kul kontrast med betong på enden av kjøkkenbenken. Se hvor fint det ble når Ingrid testet kalkmalingen på brannmur.


Vintro kalkmaling med Vintro Metallic og Vintro Extreme lakk til flisene over . Mal dine gamle møbler med kalkmaling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg