mandag den 3. august 2015

Antikvitetshandlere sjælland

Antikvitetshandlere Sjælland - antikvitetsforretninger, antikvitetshandlere, glas, porcelæn, sølv, sølvtøj, ampler, antikbutikker, antikke glas, antikke møbler, . Søger du antikvitetshandlere , antikvitetsbutikker eller antikviteter, kan du finde den komplette. Køber alle dødsboer, antikviteter, flytterester mv. Velkommen til Jyderup Antik.


Der er desværre efterhånden blevet lidt langt imellem de “rigtige” antikvitetshandlere i Vestsjælland.

Der er rigtig mange spændende steder i Vestsjælland som appellerer til kræmmer-sjæle,. Efter år som Antikvitetshandler har Lis valgt at stoppe d. Marskandiseren i Store Kongensgade påtager sig alle former for køb af og rydning af dødsbo på hele Sjælland. Stedet er en gammel firelænget gård på Sjælland. Vi var lige blevet ejere af et Morten Korchsk idyllisk gammelt ste og vi var faktisk med det samme klar over,.


Nykøbing Sjælland - Brugsting, møbler nyt og gammelt. Medlem af: Besøg Antikvitet. Køb af antikviteter, guld og sølv på Sjælland.

Hvad køber vi hos Good Old Days? Læs mere om hvilke antikviteter vi har interesse i, . Mens Susanne Schade (59) har måttet stoppe på grund af en kræftsygdom, er Sydsjællands sidste rigtige antikvitetshandler , Benny Antik . Beliggenhed: Sjælland København S. Nuværende info om Toksværd Antik (Per Lip) i Holmegaar Sjælland from Antikvitetshandler afdeling. Kort og køreselsanvisninger, åbningstider, telefon, fax, . Vi har mere end års erfaring og tilbyder rydning af dødsboer på hele Sjælland. Det er vores lille fremvisning af, hvad jeg kan tilbyde . Odsherred kommune, region Sjælland. Vi har udkørsel fra Kalundborg, Næstved og København, så vi dækker hele Sjælland.


Vi kører gerne til: København, Roskilde, Holbæk, Ringste . Vi har et solidt samarbejde med danske og internationale antikvitetshandlere , . Vi er medlem af flere branche organisationer , bla. Dødsbo sælges i hele Sjælland. CINOA samt Dansk Kunst og Antikvitetshandler Union, . August leverer vi næste gang til Fyn, Sjælland og sydhavsøerne. Som udgangspunkt har vi frem .

Køb og salg af Antikvitet i Antikviteter - Sjælland på DBA - side 2. Købt hos antikvitetshandler for år siden til dobbelt af prisen, derfor er denne ikke til . Vi er medlem af Dansk Kunst og Antikvitetshandler Union, samt CINOA og har igennem en årrække hørt til blandt de førende inden for branchen. Frederiksberg og Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg