onsdag den 24. februar 2016

Behandling af teaktræ båd

Produkter til teaktræsbehandling opfrisker træets udseende ved at rense, genetablere farven, beskytte og vedligeholde teaktræet på din båd. Jeg har gået lidt og luret på hvordan man bedst vedligeholder teak. BORACOL 10Rh er et fremragende produkt til at holde teak -dæk og teak - overflader flotte. Hallberg Rassy Værftet anbefaler BORACOL 10Rh til behandling af teak -dæk.


Du kan give det teaktræ olie. Følger: Følgere: Både : Emner: Svar: 1.

Denne behandling holder teakken lysgrå og fri for alger hele året. Nauticat designet til (min forrige båd var en sådan). Det var forbløffende, så rent og nyt bådens gamle, sorte teaktræ blev på få minutter med det amerikanske rensemiddel Snappy- Teak.


Vi gav det en omgang Teak Restorer som er et amerikansk produkt og fås i bådudstyrbutikkerne. Det gav dækket et helt nyt liv. Lidt af den originale teakfarve.


På mit ubehandelde teak bruger jeg, Udendørs Rodalon bl 1:2. Er der nogen der har en god metode til rengøring af teak træ. Har ladet mig fortælle at salmiak skulle være godt, men lidt krads for næse og.

Træ er et naturmateriale, der ikke uden videre tåler havvand eller havluft. Dækket og ruftagene på min båd er lavet af massiv teaktræ , med sorte gummifuger. Dækket er medtaget af mange års manglende ved- og . Jeg forstår ikke hvorfor man lakere teaktræ istedet for at behandle det med olie, det må da være både pænere og lettere at slippe for den . Hørte en båd bygger anbefale sin kunde at sprøjte hele hans Teak dæk med Rodalon. Vedligeholdelse af teak havemøbler øger møblernes levetid.


Både Mandalay træolie og Zinolin-olie er farveløse olier, som er beregnet til udendørs brug. I tillæg synes vi at den flotte sølvgrå patina som ægte teak vil opnå er både flot og. En årlig behandling er rigeligt – og du kan med fordel gøre dette om foråret . Owatrol Teak -Olie Til behandling af teak og andre eksotiske træsorter, såvel nyt som gammelt.


Velkommen til DFÆLs forum, ordret er frit, søger du oplysninger om din båd , tips til. Også denne behandling kan i den første tid virke glat, hvis der er indtørret . For at fjerne det grå skær kan Teak Clean, Teak rens og Teak Cleaner anvendes. Det anbefales at skylle teaktræet for snavs under behandlingen. Beskyttelse af opstående teakdele. Ubehandlet” teaktræ på en båd skal være lyst – næsten hvidt, men i vores fugtige klima er . Læs denne guide og lær at holde dine havemøbler af teaktræ.


Olie til behandling af teak og eksotisk hårdttræ. Giv dem en behandling både forår og efterår, da snavsen er lettere at .

Hans opskrift på den årlige behandling af dækket ser således ud:. Nogle produkter kan benyttes på både teak , fyrretræ og alle typer hårdtræ,. Og der er naturligvis en masse dansk design i teak og rattan til de . Rens A og Trip Trap Teak -Rens B. Behandlingen skal foregå på et sted. Både maling og olie er to gode måder at beskytte træet på. Vil du selv lave teak på din båd , eksempelvis cockpitplader eller på trin, så har vi en komplet guide.


Læs hvilke ting du skal tage højde for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg