onsdag den 17. februar 2016

Test kartplotter 2015

Vil du ut på tur er en ordentlig kartplotter klart å foretrekke. Raymarine eog Simrad NSSi vår siste test. En 7-tums kartplotter är idag ett mycket avancerat navigationsinstrument. Fullt i klass med de största och vassaste modellerna på marknaden. GPS-antenn med kartplotter och en.


Modellen i vår test har både traditionell visning och Downvision, och en.

Jeg har blitt bedt av min far å hjelpe ham å finne en passende kartplotter til båten hans, en Askeladden 5invader daycruiser. Hei- Lurer på om noen kan hjelpe meg med valg av kartplotter ? Her følger gjennomgang av funksjoner og en test av Elite CHIRP. Den bästa surfplattan att ha på sjön är en som är både vattentålig och har bra ljus i solsken.


Sony Xperia tablet Z-serien . Buster Q er ikke bare elegant og moderne, enheten er mye effektivere enn hva du er vant med ombord. GPS-nyheter kommer på markedet hvert år, med stadig nye oppdateringer og finesser. Sailing chartplotters: Exclusive first test !

I denne samlingen har vi hentet inn fire multifunksjonsskjermer eller kombiplottere i sin enkleste form som kartplotter. En bra GPS- kartplotter är ovärderlig om du vill få ut det mesta av dina elektroniska sjökort. Några aspekter att fundera över innan du köper en kartplotter är . Det er syn fordi når du først har kjøpt ” kartplotter X” og. Test utført AV og FOR navico. Angående ekkolodd og kartplotter har vi valgt en modell fra Humminbird som heter Fishfinder 998CK HD SI Combo og et kart av typen 49XG . New models plus Wi-Fi, Sonar and DownVision versions.


En 7-tommers kartplotter er i dag et meget avansert navigasjonsinstrument, fullt på høyde med de største og raskeste modellene på markedet. RAYMARINE DRAGONFLY PRO, KARTPLOTTER MED CHIRP EKKOLODD OG DOWNVIEW. En kartplotter til båten er som regel kostbart.


Derfor har mange heller valgt å bruke en Apple iPad og programvaren Navionics Marine: Europe . Bruk nettbrettet med GPS-app istedenfor kartplotter i båten. Billigere, fleksibelt og med flere bruksområder. CHIRP DownVision-ekkolodd for klare og tydelige ekkoloddbilder.


The ultimate test for the right choice is, of course, how you look wearing these sunglasses. With the aid of the “virtual mirror” you can try on many of our models. You can check technical information of the boat and history of .

Den første Nordkapp-modellen der Bård Eker har hatt en designfinger med i . Därför har bolaget gjort ett test av plottrar och elektroniska sjökort för lite större fritidsbåtar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg