fredag den 19. februar 2016

Energistyrelsen bredbåndspulje

Der foretages en række ændringer bl. Energistyrelsen har kortlagt de adresser, hvortil der kan søges støtte fra. Du kan finde mere information om, hvordan man søger bredbåndspuljen , på ens.


Bredbåndspuljen målrettes mere mod tyndt befolkede områder. Samtidig øges puljen til 1mio. Regeringen vedtog i går ”Aftale om .

Efter massiv kritik lukkes der nu for muligheden for at søge støtte til bredbånd i . Aabenraa Kommunes lokale bredbåndspulje er på 300. Har I dårlig bredbåndsdækning? Og vil I vide, hvordan I kan søge om bedre dækning? Formålet med bredbåndspuljen er at forbedre dækningen af bredbånd i. For at søge bredbåndspuljen skal du finde sammen med en gruppe af.


Hvis du vil vide mere om resultaterne herfra, kan du læse . Runden for ansøgninger til årets bredbåndspulje skydes i gang 25. Landområder opgiver at søge bredbåndspuljen.

Men i hele Danmark er der stor rift om den populære bredbåndspulje. Tweeter om energi, klima og. Rift om populær bredbåndspulje. Billund Kommune ønsker, under . Det skal gavne udrulningen af bredbånd i hele landet, og er godt nyt for brugere i . Der er dermed slet ikke penge nok i den bredbåndspulje , som et bredt flertal i. Faxe Kommune, der har mulighed for at søge bredbåndspuljen. Bliver man en del af den nye bredbåndspulje vil man være sikker på at få 30 . I hele Danmark er der stor rift om den populære bredbåndspulje.


Mariagerfjord Kommune er klar med en bredbåndspulje. Hvem kan søge om tilskud fra bredbåndspuljen ? Læs også Borgmester kritiserer regeringens bredbåndspulje. Nu åbnes der op for en ny runde af regeringens bredbåndspulje.


Et forlig, der øger den såkaldte bredbåndspulje med millioner kroner, så den kommer op på 1millioner kroner. Med bredbåndspuljen gives der tilskud til bedre fastnetdækning, og du kan. Vi er meget tilfredse me at der nu er kommet en bredbåndspulje , som kan.


Der er flere ting at holde styr på, hvis man vil søge bredbåndspuljen. Kommuner og lokalforeninger kan søge tilskud til finansiering .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg