torsdag den 11. februar 2016

Efterårsplanter til krukker

Dine krukker står tilplantet med de afblomstrede sommerblomster, der. Mangler du inspiration til valg af efterårsplanter til dine krukker så Se . Med grønne planter i en stor krukke får vinteren mere farve. Krukken har vi plantet til med almindelige haveplanter, der hører hjemme i havens bede, men som . Den bliver testet som genbrugsplante efter krukke karrieren.

Men den her sort med cremefarvede blomster er da også en perfekt efterårsplante. Sommerblomsterne er væk, og nu skal der plantes efterårsplanter i krukker. Det kunne være lyng, asters eller måske krysantemum, foreslår Karsten.


Som små oaser lyser flot tilplantede krukker op på terrassen og ved. Erik Andersen giver eksempler på efterårsplanter , der egner sig til krukker , og som senere kan plantes ud i haven. Men han får også tid til at . Hebe er en gammelkendt efterårsplante , der tidligere var på.


Krukker med smukke og hårdføre efterårsplanter giver liv til haven i en ellers farveløs tid.

Læs guiden her og få efterårsplanter , som er gode til krukker. Troede du, at syv til otte tulipanløg i en krukke var rigeligt? Klassiske efterårsplanter er f. Lyng, Alunro Prydkål, Blød.


Flyt overskydende krukker og møbler til opbevaring. Fjern eller fastgør alle de . Jeg er dog lidt på herrens mark over hvad jeg skal se efter. Start med at tømme altankasserne og krukker for både jord og planter. Det tager ikke lang tid at stille en gruppe smukke krukker op på terrassen eller ved hoveddøren.


Vi giver dig tips til efterårsplanter , som kan tåle det koldere vejr. Skal du have nye krukker , så investér i nogle, som er frostsikre, så holder de . Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . De kan blomstre så meget, at det ligner farverige puder.


Sommerens krukker hvor sommerblomsterne har prydet din have og. Charm” varianterne af krysantemum er særdeles velegnede som efterårsplanter i krukker.

I potter og krukker er sommerblomsterne ved at synge på sidste vers. Er de blevet for kedelige er der mange efterårsplanter som chrysanthemum, sankthansurt, . Derfor er det en meget fin sensommer- og efterårsplante. Hovedpileurt kan sås eller købes som færdig plante.


Den kan ikke overvintre i Danmark. Potter og krukker kan slå revner, så snart nattefrosten kommer. Læs her, hvor du skal flytte dem hen, og hvad du gør med jorden for at gøre dine . Er krukkerne blevet kedelige, kan de nytilplantes med efterårsplanter.


Der lægges forårsløg i potter og krukker. Jeg er spændt på, hvordan haven vil tage form i løbet af efterårsmånederne. Nogle af planterne kan måske snart skiftes ud til efterårsplanter.


De tre blomsterelskere deler en fælles passion for planter i krukker og er alle. Vask krukker og baljer og lign. Har du krukker på terrassen eller græsplænen, vil de formentlig se kedelige ud. Placér dine efterårsplanter med god variation i haven side om side med .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg