fredag den 5. februar 2016

Utleie tepperenser

Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Cleanfix TW6er en større tepperenser som egner seg bra til store arealer.

Den har flere dyser som sprayer ut veske og er svært effektiv til. Egnet for privat- og profesjonell bruk. VELKOMMEN TIL KÄRCHER- UTLEIE. Vi leier ut møbel- og tepperensere, kaldt- og varmtvannsvaskere og gulvvaskemaskiner. Registrer deg eller logg inn for å . Har du behov for å rengjøre tepper, møbler eller bilinteriør?


Utleie av tepperensemaskiner.

Vi kan bringe og hente i hele Trøndelag om det skulle være nødvendig. Maskinen er tilpasset grunnrengjøring av mellomstore flater. Tepperenser Enkel og hendig tepperenser til gulvtepper, møbler eller interiører i hus, hytter, båt og bil. Støysvak med liter spillvannstank som enkelt tømmes.


Gå til nettside for mer info. Vi har Hagerty tepperensemaskiner til utleie. Vi gir deg nødvendig veiledning. Hos oss kan du leie tepperenser.


Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon, for små og mellomstore flater som tepper og møbler. Kantsliper kort, Rondellsliper, Støvsuger Kärcher, Teppestripper, Tepperenser , . Fargerike Meyer leier ut tepperensere som kan brukes til å rense tepper, møbler, bilseter etc. Maskinene er enkle å bruke og du vil få opplæring i butikken om . Ved utleie av våre maskiner må et sikkerhetsdepositum betales.


Vi kan hjelpe deg med verktøy for å gjøre jobben lettere. Dødsbo og avfallshåndtering for bedrifter og private i Opplan Hedmark, Oslo og Akershus er vårt kjerneområde.

Bakken bygg og restaurering As added new photos. No automatic alt text available. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Kärcher Puzzi 1er også veldig effektiv på møbler, madrasser og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg