onsdag den 24. februar 2016

Krav om vandmålere

Der gælder endnu ikke de samme krav for målere til måling af forbruget af koldt vand i de enkelte bolig- og erhvervsenheder. EN 14154-1:2005+A2:20Vandmålere - Del 1: Generelle krav ; EN 14154-2: 2005+A2:20Vandmålere - Del 2: Installation og brugsvejledning . Vi mærker den øgede efterspørgsel på vandmålere. Foreningerne ved efterhånden godt, at de skal til at installere varmtvandsmålere.


BEK nr 5af 02/06/20- Bekendtgørelse om individuel måling af el, gas, van varme og køling - Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. Vi fører løbende kontrol med vandmålerne. Du skal ikke betale for mere van end du bruger.


Derfor er der store krav til de vandmålere , . Hvor kan jeg se, hvilke krav , der er til individuel måling af el, gas, van. Krav vedrørende kontrol af vandmålere. Krav om samtykke ved tinglysning af vedtægtsændring i ejerforening. Boligexperten og Trio Arkitekter indgår driftsaftale.


Kravet udspringer af Energieffektiviseringsdirektivets artikel og det omfatter blandt. Kontrol af vandmålere er omfattet af reglerne i den måletekniske vejledning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg