mandag den 29. februar 2016

Periodiske system

Interaktiv periodesystem med dynamiske layouts, der viser grundstoffernes navne, elektronstrukturer, oxidationstrin, orbitaler og isotoper. I det periodiske system er grundstofferne ordnet efter deres atomnummer, der også fortæller, hvor mange protoner, der findes i . Mange hundre artikler om alle grunnstoffene i det periodiske system. Laget av Kjemisk institutt, UiO til norske skolelever.


Klik på billedet for at se det i et større format.

Hvad er det periodiske system ? Det periodiske system er en skematisk oversigt over alle de. Internettet bugner af mere eller mindre interaktive periodiske systemer. En anderledes hjemmeside, der med udgangspunkt i det periodiske system fortæller. Grundstofferne er angivet med deres latinske navne samt deres bogstavforkortelser.


Kort gennemgang af det periodiske system. Introduksjon til det periodiske system. And then kind of ignoring groups through.

Dette er en simpel periodiske system af elementerne. Det viser de forskellige grupper i forskellige farver, og kan du zoome ind og ud. Og jeg har undret mig i lidt tid over hvorfor der i det periodiske system er to grupper (Lanthanider og Actinider) som ligesom er smidt ud af systemet.


Indramning til fornuftige priser, hurtig levering, 100 . Videoen retter seg mot nettkurset Forkurs i kjemi for deg som har kjemi på fagplanen på HiOA, men. Kan du navnene på alle grundstofferne i det periodiske system ? Test your knowledge on this science quiz to see how you do and compare . I kassen finder du 1klodser, som du kan stable i de . Sjekk om Norli-bokhandlene har varen inne. De kemiske egenskaber af grundstof nr. Fire nye grunnstoffer i det periodiske system. Forskere har faktisk laget fire nye grunnstoffer, som nå er godkjent og på plass i periodesystemet.


Traditionelt er kemiundervisning jo noget der foregår indenfor i et klasseværelse, hvor eleverne sidder pænt på deres stole og lærer om fx det . Denne kategorien har kun følgende underkategori. Den periodiske tabel viser hvert element på Jorden og information om disse elementer. Med denne tabel , kan du se , hvordan elementerne . Periodiske system - illustreret.

Genopfrisk din viden om grundstofferne, mens du frisker dig selv op i brusebadet! Dejligt nørdet badeforhæng med det periodiske system trykt på forsiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg