tirsdag den 16. februar 2016

Skifer bordplade behandling

Det betyder et spændende spil og udtryk i overfladen, og en skifer bordplade vil som regel . Mar Husk altid at tørre skiferpladen godt af efter behandling. Skifer trænger til behandling , når det bliver mat. Det er typisk hver tredje måned – hvis . Læs med her, og få gode råd til hvordan du kan holde det smukt i mange år.

Sep Hvis bordet er blevet rent af den ene behandling , afsluttes med et tykt lag. Vi har købt et gammel hus hvor der er en bordplade i køkkenet af skiffer med ujævn overflade. Hvilken olie til en træbordplade. Overfladebehandling - skiferspecialisten. Ved at bruge et ”olieholdigt” grundbehandlingsprodukt vil skifer f. Sahypaň görnüşi Similar Derfor anbefales en eller anden form for overflade behandling.


For at beskytte overfladen på en granit bordplade , anbefaler vi, at man anvender STONE. Gentag denne behandling regelmæssigt efter behov.

En skifeplade kan på grund af den sorte farve være svære at holde rene og fri for kalk. Man skal være varesom med at anvende kalkfjerner og syreholdige . Anvendt som bordplader, gulvbelægning m. Skifer skal have tilsat fedtstof i form af van tilsat natursæbespåner, . VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING. Rübner skiferborde er utroligt nemme at holde.


Bordpladen af skifer rengøres blot med en fugtig klud med almindeligt . Uanset om det gælder skifer , beton eller teakplader kræver de en smule vedligeholdelse. Zinolin Polish til behandling af Beton og Vinylplader. Skifer bordplader er lavet af naturlige skifer fliser og skal behandles med en forsegler før brug, for at gøre bordpladen modstandsdygtig.


Den brydes derfor i tynde plader, der igen kan kløves til endnu tyndere plader. Skifer er sammensat af lerbjergarter og har en lagdelt struktur. Jeg har haft en skifer bordplade som ikke var glat, i badeværelset, - jah fint. Vi kender vigtigheden af at komme godt i gang, og gøre den.


Oct Olien må helst ikke dryppes direkte på pladen. Lyse skjolder og grå-ligt slid forsvinder også ved denne behandling.

Med den rette behandling vil din bordplade få sin helt unikke patina og samtidig bevare sit eksklusive udtryk. Populært sagt er skifer en skive mudder fra. Portugisisk og Italiensk skifer m. Disse former for skifer kan også mættes med skiferolie. Få dine natursten til at skinne som nye igen.


Hos FALKE GranitNatursten ved vi alt om pleje og vedligeholdelse af natursten i køkken, bad eller bryggers. Der findes flere typer skifer , f. En bordplade i laminat er meget nem at vedligeholde, og er derfor meget hygiejnisk i et køkken. Skræddersyet laminatbordplade - klik her! At bruge naturen og skifer i boligen, er at omgive sig med organisk harmoni og skønhed hver dag resten af livet. Vi importere selv vores produkter.


Granit og skifer er velegnet som frasætningsplade eller til hele bordpladen. En granitbordplade er det bedste valg, hvis du vil have en bordplade , der er hårdfør. Bordplader af terrazzo og beton kan med den rette behandling holde i årevis, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg