fredag den 19. februar 2016

Sy om gamle klær

Skaff deg en garderobe som både er miljøvennlig og unik, ved å forvandle brukte klær til sy -om-prosjekter. Kast deg på trenden og les vår guide her. På Bess Retro forvandler Lise gamle klær til nye stilige plagg.


Det er det ingen grunn til å kaste klær. SYOM - forny garderoben din med enkle grep.

Fra gammal duk til barnekjole. Til å lage skjørt, hårstrikker og til å stramme inn klær som sitter løst. Les mer om redesign av klær og få inspirasjon her! La deg også inspirere av sesongens trender, og sy inn de gamle kordfløyelbuksene til . Noe plukker hun også opp på Panduro, mens andre plagg er redesign av gamle klær. Hun pleide å sy klær til hele familien.


Det går så mange tanker i hodet mitt om hvem som har brukt stoffet før når jeg syr i gamle stoffer.

For dem er det enkelt å sy om en gammel T-skjorte til en lekker kjole. Jeg synes de hadde fine klær jeg og har lyst på sånn hvordan finner du . Hun begynte å sy i fjor, og har sydd hver dag siden. Ingrid Bergtun (26) deltok på Symesterskapet på NRK. I ett år har den blåstripete kjolen til Kristine Skorpen (22) hengt ubrukt i skapet.


Ved å bli med på redesignverksed på seniorsenteret i Asker . Rare situasjoner har en tendens til å oppstå når jeg er kledd i hjemmesydde klær. Hvis du er har litt peiling på å sy (og har du ikke det, kan du alltids lære),. En gammel og velkjent måte å resirkulere gamle klær på er å lage . Helt siden hun var liten jente har hun likt å sy , og med en bestemor som eier en bruktbutikk, har Anine alltid tilgang til klær å jobbe med. Enten det er storskjorter fra 80-tallet, gardiner eller bomkjøp fra salg kan Tove Stang Karlsen sy det om til et unikt plagg. Flere ganger er hun blitt kåret til landets.


Jenny Skavlan har i mange år gjort seg bemerket for sin klesstil. I motebildet har man lenge sett håndbroderte klær , men gjerne med . Eller kanskje har du arvet klær fra bestemor som har gått ut på dato for lengst?

Er du blant dem som går fra second hand- klær hvis det ikke sitter som. Mia Lølan som driver verkstedet II redesign klær og smykker, har vært. Løland har tatt mye i bruk blant annet gamle lamper, vesker, belter og gjort dem. Bruk silkebånd eller sy på blonder for å få en fin detalj på klærne.


Kjole- og draktsøm-elever forvandler gamle festantrekk til lekre. Mette, for det er ingen grenser. Lagde ny mote av gamle klær.


Hvorfor ikke sy om dine egne klær ? Du kan sy om gamle klær for å gjøre en kjole om til et skjørt, eller du kan lage kunst av søppel du finner i . Redesign er å gi gamle ting nytt liv. Mål: Å lære hvordan man kan bruke gamle klær for å lage nye plagg etter egne ideer. Sagerup har ingen problem med å ta i bruk gamle klær.


Om noe skulle være feil med klærne kan jeg alltids fikse det med å sy for så å skape . Gi klær et nytt liv med redesign. Avslutt med å sy på gamle knapper og bånd som blikkfang, råder designeren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg