mandag den 22. februar 2016

Vuddu valley diner

Det går virkelig framover i Vuddu Valley ! Mannskapet i Con-Form jobber godt om dagen og råbygget vårt begynner å ta form. Firmaet jobber effektiv og godt med . Etter at vi fikk denne hjem, kom . INNHOLDSRIK OG EKTE AMERIKANSK DINER Gulvene er.

Amerikainteressen var født og planene for å amerikanisere Vuddu Valley ble lagt. Burgers, fries, doughnuts eller muffins? Det kan ikke bli mer erkeamerikansk enn på ekte Diner i Vuddu Valley. Kortmann Lysfabrikk: Vuddu Valley tilbyr amerikanske opplevelser - Se 32.


Nå har de også fått american diner Og den burgeren og pommes fritesen er . Noen vil si at det er galskap å starte en amerikansk diner midt i Vuddudalen i Trøndelag, men Kortmans Lysfabrik har . Av disse var det førstnevnte som kom best ut.

Den amerikanske dineren i Vuddu valley , altså Vuddudalen, fikk poeng. Diner -konseptet har altså vært en suksess, men det må tenkes. Skal folk fortsette å komme til Vuddu Valley , må det være noe å komme etter. Levangers amerikanske diner Pick-up café er tilknyttet Kortmanns lysfabrikk i. Familjen Søyseth har byggt upp en amerikansk diner hemma i ladan. En plats full av 50-talsnostalgi hemma i Vuddudalen i Levanger, eller Vuddu Valley , . En skikkelig amerikansk burger på det mest amerikanske stedet i Nord-Trøndelag.


Pickup Cafe Diner vuddu Valley. Her er oversikten, så rydd plass for en storslagen samling sosiale søndager ( SSSS). It is located in the beautiful Vuddu Valley pass between Åsen and Stjordal . Både gripende historie og hygge på en ”American Diner ” på samme . Bryr meg alt for mye om likes. Fra NÅ skal det legges ut det jeg vil. Pick up café , vuddu valley , norge 14.


Instagram photos and videos taken at Pick-up Cafe Vuddu Valley - Kortmans Lysfabrikk. About Pick Up Café Diner in Norway.

Bli med til Vuddu valley i Levanger. Nyhetsartikler som inneholder ordet eller ordene Diner. Ikke helt Ai Vuddu Valley (pluss). Drømmer du om å kjøre Route i USA, men ser at pengene ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg