torsdag den 18. februar 2016

Lofoten nordlys

Opplev det spektakulære nordlyset - reis til Lofoten. Bli med på guidet nordlystur. Vinter på Lofoten betyder tusindvis af farver, kontraster, nuancer og toner.


Farveoplevelsen er stærkest om aftenen og natten, når det flagrende nordlys spejler . I Lofoten kan vi se nordlys nesten hver eneste stjerneklare natt i vinterhalvåret.

En halvtimes kjøretur fra Svolvær, ligger Polarlightcenter Lofoten. Lofoten på vinteren er lofotfisket, snøkledde tinder i havet, skikjøring og dansende nordlys over kvasse fjelltopper. Fred-Sigve reddet mann fra å drukne: – Det var en sterk opplevelse. Advarte mot falsk NRK-reporter i Lofoten - viste seg å være journalist . Stort utvalg av bilder av nordlys fra Lofoten , Nord-Norge.


Vi har laget en pakke for deg som vil bli kjent med det beste av Lofoten. Boats in the fjord of Lofoten. Ingen grunn til uro: Det blir ikke mindre nordlys i Nord-Norge i årene som kommer, sier.

Svalbard - Verdens nordligste nordlys. Aurora borealis er det latinske navnet for nordlys , og hvis vi ser bort fra de. I disse trakter er det ikke sjeldent å se Aurora Borealis og med en . Bilder av nordlyset over Lofoten. Utforsk Aurora Boralis i Lofoten med oss. BESKRIVELSE : Lofoten er plassert på og grader nord for polarsirkelen.


Mar Uslåelig natur, nordlys og en spesiell forlovelseshistorie. Forlovelsesbildet fra Lofoten hylles i hele verden: - Det er det vakreste sted på jord. Svært liten nordlysaktivitet. Veldig svakt nordlys kan være synlig lavt i nordhorisonten fra områdene nord for Lofoten.


I november besøkte han Lofoten og Norge for første gang. Fanning som surfer under nordlys. Både klarvær, nordlys og ordentlige bølger. Opplev Lofoten , nordlyset og verdens råeste golfbane i vakre høstfarger under nordlyshimmel.


Nordlys sett fra Klepstadheia i går kveld. Oct De siste dagene har det vært observert et ubeskrivelig vakkert nordlys på kvelds- og nattehimmelen.

Tirsdag kveld var nordlyset så vidt synlig . Det finnes ingen områder i verden der det er større sjanse til å se nordlyset. Du vil aldri glemme første gang du ser nordlyset på . Dette er våre favoritter av naturopplevelsene i Lofoten ! Disse turene kommer du sent til å glemme og vil garantert feste seg på netthinnen! Join this day arctic adventure in Lofoten Islands in Northern Norway.


Highlights of the trip include winter landscapes, jagged . Jeg kjørte langs veiene i Lofoten en natt sent i august, nordlys var ikke i tankene mine. Mørket var senket seg over fjellene som stod der ute i havet. Amaizing Northern light aurora borealis nordlys norway arctic circle lofoten islands. Oct Lonely Planet har plukket ut Nord-Norge som én av verdens ti beste regioner å besøke neste år.


Trugetur med guide gir det helt nye bilder av Lofoten som eventyrlig ferieland. LOFOTEN : ”Det var fjellene, lyset og stemningen som gjorde mest inntrykk. Mitt første møte med Lofoten var ren magi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg