fredag den 16. december 2016

Antikke møbler nordjylland

Stort udvalg af antikke møbler sælges og købes i hele landet. Brugte møbler billigt til salg. Find brugte møbler billigt og spar penge på GulogGratis.


Køb brugte og antikke møbler billigt på GulogGratis. Smukt antik afsyret sæt, Så smukt antik afsyret bord og stole med lyst betræk sælges. Der kan isættes tillægsplader i.

Antikke møbler billigt til salg. Din mulighed for at give dit hjem et personligt præg med klassiske, vintage og unikke ting. Gamle møbler er i vore øjne antikke møbler , dvs.


Enkelt nyere møbler sniger sig ind imellem ind i kategorien gamle . Desuden standure, prismekroner . Står du og har nogle gamle, antikke møbler , som har lidt for meget patina til, at du har lyst til at bruge dem? Så er det en møbelpolstrer, du skal gå til, . I denne uges udgave af Vendelbo Posten og på Nordjyske.

Flere møbler og designklassikere fra Arne Jacobsen, Wegner og Børge. Møbelpolstrer og møbelværksted i Aalborg, Nordjylland. Nyt liv til dine møbler – møbelværkstedet tilbyder bl.


Møbelværkstedet beskæftiger sig med ompolstring af arkitekttegnede møbler, antikke møbler , . Ejeren, hvilket navn vi ikke husker, restaurere selv sine møbler og. De har desuden også et stort udvalg af møbler , lamper, porcelæn, keramik mm. I er til rigtig designer møbler skal I besøge Kinnerup antik i Nørresundby,. I må endelig komme og besøge os, næste gang I er på loppejagt i Nordjylland.


KØBES Teak og palisander møbler. Vi sælger nyt, gammelt, antik og retro. I Tusindfryd modtager vi gerne møbler , værktøj, tasker, tøj, sko, brugskunst, lamper, billeder m. Vi tilbyder selvfølgelig køb af dødsbo - men samtidig tilbyder vi også salg af antik -produkter. I Aalborgs genbrugsbutikker finder du alt fra tøj, sko og accessories til bøger, møbler , glas og porcelæn.


Moderne møbler, antikke møbler. Alt indenfor genbrug, antikviteter, brugskunst klassiske møbler og meget andet. Restaurering af antikke møbler.


På vores værksted restaurerer, afsyrer samt polerer vi gamle antikke møbler med nænsom hånd.

Vi udfører opgaver for private, . Jeg er faglært møbelsnedker fra Farre Møbelfabrik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg