tirsdag den 20. december 2016

Krukor plantagen

Dekorativa krukor inomhus förhöjer dina växter och ger en extra detalj till din heminredning. Oavsett om du vill ha en romantisk eller stramare stil kan du hitta rätt . För enklare skötsel av dina planteringar i krukor utomhus finns det dräneringshål i våra krukor , eller möjlighet att göra hål. Vi har utekrukor i olika material, färger . Missa inte våra krukor i gul silver och andra färger.


Stora utekrukor för dig som vill ha snygga blomkrukor som tillåts att ta plats på uteplats, balkong eller i trädgården.

Förfina ditt urval av Stora utekrukor. Lerkrukor, terrakotta och keramik är klassiska populära material för krukor i både stora och små storlekar. Välj mellan enkel tunn plast eller våra mer utsmyckade plastvarianter. Metallkrukor är såväl krukor i zink, aluminium, stål och andra metaller, som silver- , guld- , mässings- och kopparfärgade krukor - både trendigt och tåligt! Väggkrukor är anpassade för att kunna hänga upp på en vägg, ett enkelt och snyggt sätt att verkligen visa upp dina växter.


Kan användas både inne och ute. Låga krukor är praktiska och snygga att ha såväl inomhus som utomhus vid din entré, i en trappa eller på en altan. En cementkruka eller betongkruka står pall för väder och vin och passar perfekt för de växter du verkligen vill ska få ta extra plats. Sortera utifrån: Placering .

Alla krukor som kostar under 1kr. Det ska inte vara dyrt att hitta rätt kruka för dina blommor och växter, här hittar du billiga krukor i många olika material, färger. Amplar är våra hängande krukor i olika storlekar och material. Med en ampelkruka är det lätt att ha vackra hängande växter både inne och ute.


Plantagen är Nordens största kedja för ett liv med växter - inomhus, i trädgår. Ett urval av våra krukor - besök din butik för att se fler kombinationer. En självvattnande kruka är det perfekta hjälpmedlet för dig som ofta glömmer att vattna, eller som är borta från dina växter en längre tid.


Små utekrukor i material som zink, cement eller plast som passar för växter på altan, balkong eller vid entrén. Kruka Ø13cm, lera terracotta. Många av våra utvalda perenner är planterade i en speciell fyrkantig, blå kruka. Dessa krukor kan du som kund lämna tillbaka till oss och på det sättet bidra till . Tumregeln är att krukan bör vara ett par centimeter större (diameter) än vad växtens innerkruka är.


Här hittar du rätt kruka till vårt sortiment av gröna växter. Nu kan du beställa ett urval av Plantagens växter, blombuketter, krukor och vaser från Plantagens digitala popup-butik och e-handel - beställ . Mario är en modern, stilren kruka i zink. Praktisk kruka i hårdplast med dräneringshål för omplantering av växter. Finns i storlekarna Ø till cm. Snygg glansig finish och rombiskt mönster i relief.


Modern kruka i läckra färger.

Traditionell kruka i zink med mönster i relief. En handgjor modern kruka där varje kruka är unik. Plastinsats gör krukan vattentät.


Nu införs pant på plastkrukor hos växtbutikkedjan Plantagen. Pantsystemet gäller perenner som är planterade i stora och små blå krukor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg