mandag den 19. december 2016

Jernia tilbud lørdag

Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. Vi har alt fra saltkvern fra Rosendahl, steketermometer eller en praktisk kjøkkenvekt. Merk at tilbudet utløper lørdag 17. Der ligger oppdaterte tilbud og.


Prisguiden samler alle butikker og tilbud i Black Week og Svart Fredag.

Vi regner Black Week som lørdagen før (i fjor 18. november) og helt frem til Cyber. Jernia (Billingtons Jernvareforretning AS). Utenfor hovedinngangen ved Bakerens Kone.


Tre dager med aktiviteter og spinnville tilbud ! Det blir 1 ren darkness og masse gode tilbud. Superlørdag her på senteret. Se våre tilbud og aktiviteter her.


Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din.

Aktiviteter og gode tilbud lørdag 23. Tilbud til valentines som gjelder 13. Til Stortorvets morsdagsverksted lørdag 11. Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta gode tilbud og nyttig informasjon: Abonner.


I tillegg til gode tilbud og et stort utvalg i hageutstyr, maling og grill, får du personlig service og stor fagkompetanse. Dokka Åpningstider: Hverdager: 09. Klikk her for flere tilbud. Speltuke med tilbud på Grovspelt brød.


TILBUD FRA ONSDAG TIL LØRDAG ! Her er oversikten over tilbud og kampanjer som gjelder akkurat nå. Mandag-Fredag – Lørdag - 18. Se butikkene for gode tilbud.


Bli medlem i vår kundeklubb Åsane Venn og motta eksklusive tilbud og nyheter. Har du lyst å jobbe på Åsane Storsenter? Velkommen til fire dager med knallgode tilbud i butikkene og mange muligheter til å gjøre et kupp!


På lørdag blir det morsomme aktiviteter på senteret for både små og store. Utvalgt Pillivuyt service -.

For de enkelte butikker se oppføring i bransjeregisteret. JERNIA KidzzFarm hoppedyr (kommer i flere ulike farger).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg