mandag den 19. december 2016

Husbankfinansiering

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Husbanken er en del av den norske velferdsstaten. Regjeringens mål er at alle skal bo godt og trygt og at boliger og bygg skal være av god kvalitet. Vi tenker egentlig å bygge slik at vi får husbankfinansiering.


Men det er jo mange krav å tilfredstille da. Blant annet bedre isolering med .

I tillegg er det fullt mulig å få husbankfinansiering gjennom å tilpasse andre modeller i huskatalogen. Stian Moursund byr på flere hus som . Flere leiligheter i Lundkvartalet er godkjent for husbankfinansiering. Sigbjørn Spurkelan rådgjevar.


Dette gir deg mulighet for å søke om rimelig finansiering gjennom et. Nå selges boliger med tap heter det i en artikkel på DN. Husbankfinansiering av vedlikehald og oppgradering av kommunale bustadar. Grønt boliglån er lån til miljøvennlige og energibesparende tiltak i nye og gamle boliger.


Lånet har svært gunstig rente og er rimeligere enn vanlig boliglån.

Leilighetene er bygd etter TEK 10. I Tyttebærstien på toppen av Bogafjell kommer fleksible eneboliger med spennende fasader og gjennomtenkte innvendige løsninger. Krogsveen har mer enn års erfaring innen boligsalg og gir deg gjennom BoligsøkerRegisteret tilgang på flere kjøpere til din bolig. En omsorgsbolig med husbankfinansiering er tilpasset mennesker med funksjonssvikt og tilrettelagt bevegelseshemmede, og er ofte tilrettelagt . HB rekker som kjent bare til av kjøpesummen.


Sjøtun - Haukanesvegen 2- B3. To plan og tre soverom nær sjøen. I strandlinjen er det naust med kai og . Vi kan dermed tilby markedets beste rente! For deg betyr dette mange sparte tusenlapper. Vi guider deg gjennom prosessen til husbankfinansiering.


Norgeshus Din Bolig AS har salgsstart – med en ekstra vri – på 1nye boliger . Her kombineres et moderne ytre med et praktisk indre, og alt på et plan. Svela bygg har fleksible eneboliger for salg på Bogafjell. Tomtene er solrike og ligger i nærheten til flotte natur- og turområder.


Stølsvegen ligger sentralt til på Torvasta og er en del av et godt etablert boligområde. Her bygges fem familievennlige topp moderne eneboliger tilpasset. Web Page Builder Description.


Boligkjøp hos oss skal være bekymringsløst.

Moksheimtunet - Moderne selveierleiligheter - Nå med husbankfinansiering. Lillesand - PROSJEKTERT ENEBOLIG MED HUSBANKFINANSIERING ! Meget gode materialvalg og moderne løsninger! Ta kontakt med megler for visning.


Skjoldastraumen - Moderne leiligheter med solrik utsiktsbeliggenhet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg